Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 19)

Article
zondag, 16 mei 2021 om 11:00
nier replicantf1621016328
Er komt weer stilletjes aan meer uit op film en gamegebied. Wij waren deze week dan ook weer driftig bezig met de nodige games, series en films. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Uitgespeeld: NieR Replicant
Gekocht: Scarlet Nexus
Gekeken: Shadow & Bones
Na alle ophef over deze serie ben ik er maar eens aan begonnen, maar het bleek toch vooral een middle-of-the-road fantasy serie te zijn met een tiener-love twist. Daardoor kon het me niet echt boeien en was het behoorlijk voorspelbaar. Er moet toch wel iets originelers te bedenken zijn in het fantasy-genre?
Verder heb ik NieR Replicant uitgespeeld. Nog niet helemaal natuurlijk want ik ben pas bij Einde A, maar wat speelt die game toch lekker weg! Ik krijg hiervan meteen weer zin om Automata op te starten!Ook heb ik de eerste uren van Scarlet Nexus gespeeld, waar jullie de preview snel van kunnen lezen. Echt een game om naar uit te kijken, maar voor je ermee aan de slag kunt moet je nog even een ruime maand geduld hebben!
schermafbeelding 2020 11 09 om 091913f1604909987

Remco

Uitgespeeld: -
Gekocht: Mass Effect Legendary Edition, Resident Evil Village
Gekeken: Iron Man 1, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, Avengers
Deze week ben ik begonnen met mijn review voor Mass Effect Legendary Edition. De originele trilogie heb ik ongeveer vijf keer uitgespeeld, dus ik ben dan ook heel benieuwd in welke opzichten de Legendary Edition stappen vooruit zet. Tot nu toe is het in ieder geval een heel positieve ervaring en verlies ik mezelf weer volledig in de wereld van Mass Effect. Volgende week lees je er alles over in een review op XGN!

Ik heb de afgelopen weer de volledig fase één van het MCU gekeken. Dat betekent dus Iron Man 1 én 2, Thor, Captain America: The First Avenger en Avengers natuurlijk. De films heb ik eigenlijk al vaak genoeg gezien, maar als groot fan van alles wat met Marvel te maken heeft, begin ik regelmatig opnieuw aan de reeks. Nu gaan we in ieder geval door naar fase twee!
Als laatste ben ik ook nog aan de slag geweest met Resident Evil Village. De game weet me echt weer op mijn teentjes te houden en regelmatig te verrassen met schrikmomenten. Voor mijn gevoel is het wel wat meer actie-georiënteerd, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De game is namelijk door en door Resident Evil en dat kan alleen maar goed zijn!
assassins creed valhalla wrath of the druids children of danuf1620646587

Ralph

Uitgespeeld: Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids
Gekocht: Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids
Gekeken: -
Ik ben deze week gedoken in de eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, getiteld Wrath of the Druids. De DLC biedt weer een groots avontuur, maar deze keer reis je af naar Ierland. Ik heb niet alleen genoten van het verhaal en de nieuwe vijanden, ik ben ook nog eens verkocht door de nieuwe feature om te kunnen handelen - wat waarschijnlijk wel duidelijk is geworden in mijn review.
Je speelt met het handelen niet alleen nieuwe wapens en armor mee vrij, het zorgt ook voor lekker wat afwisseling, wat de gameplay in Wrath of the Druids fris en fruitig houdt. Als Ubisoft dit niveau vasthoudt, dan kan ik nu al niet wachten op The Siege of Paris DLC die ergens in de zomer moet uitkomen.
assassins creed valhalla wrath of the druids eivor children of danuf1620645999

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids
Gekeken: -
Deze week heb ik me eindelijk een keer weten in te houden en heb ik niets gekocht. Ik ben gewoon verder gegaan met de games die ik nog heb, namelijk Persona 5 Royal en Assassin's Creed Valhalla. Voor Valhalla ben ik met de Wrath of the Druids DLC aan de slag gegaan. De eerste twee uur daarvan heb ik overigens ook gestreamed op XGN's Twitchkanaal. De eerste uurtjes smaken naar nog veel meer, dus daar gaan we lekker mee verder!