Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 14)

  Ja, je leest het goed. De rubriek Wat heb jij uitgespeeld of gekocht is verrijkt met de nieuwe categorie: wat heb jij gekeken. Op de XGN Redactie zitten we natuurlijk niet alleen maar te gamen, maar we houden er ook van om films en series te kijken. Verder zijn we niet vies van technische snufjes. Ook dat delen we graag met jullie en we horen natuurlijk ook graag wat jullie gekeken hebben.

  Lisa

  Uitgespeeld: Star Wars Jedi: Fallen Order
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Deze week speelde ik Star Wars Jedi: Fallen Order uit. Het werd weer tijd om deze game op te pakken en verder te gaan. Ik vond het echt een toffe game die zeker de moeite waard is. Ik had de game een tijdje weggelegd, omdat er wat bugs waren die me stoorden, overigens hebben de updates deze goed gemaakt. Fallen Order heeft een pakkend verhaal en het is heerlijk om even lekker met een lightsaber vijanden te doden.

  Theo

  Uitgespeeld: Ori and the Will of the Wisps
  Gekocht: Final Fantasy VII Remake
  Gekeken: The Exorsism of Anna Ecklund, Midway

  De afgelopen dagen ben ik flink bezig geweest, omdat ik niet naar buiten mag. En als ik niet naar buiten mag, ga ik lekker binnen spelen. In dit geval met Ori. Deze week heb ik dan ook een einde gebreid aan Will of the Wisps en dat was nog wel een opgave. Niet omdat de game zo moeilijk is, maar omdat er behoorlijk wat foutjes in dit meesterwerk zitten. Om de haverklap liep het spel vast of kakte de framerate dusdanig in dat ik het gevoel had naar interactieve screenshots te kijken. Dit is echt zonde, want het spel is ontzettend tof.

  Deze week heb ik Final Fantasy VII Remake op de mat gekregen, althans de game is onderweg. Ik kan bijna niet wachten tot ik Midgar mag betreden en de magie uit 1997 opnieuw mag beleven. Toen ik de demo tijdens E3 2019 speelde was ik erg onder de indruk en dacht ik zelfs een snufje Crisis Core te bespeuren, dus ik ben heel benieuwd.

  Omdat gamen uiteindelijk ook gaat vervelen ben ik deze week ook regelmatig onder een dekentje gekropen met wat lekkers en een glas whisky. Op Pathé Thuis heb ik Midway gekeken wat een ontzettend toffe film is. Wat een CGI geweld komt daarin voorbij zeg. Heerlijk! Daarnaast heb ik als horrorliefhebber The Exorcism of Anna Ecklund gekeken op Amazon Prime. Eerlijk gezegd viel die film me behoorlijk tegen. Geen moment had ik kippenvel en geen haartje in mijn nek ging overeind staan. Eigenlijk was dit een beetje zonde van mijn tijd.

  Marcus

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Good Job!
  Gekeken: -

  Deze week ben ik voor de review aan de slag gegaan met Good Job! Deze game werd in de Nintendo Direct Mini van vorige week onthuld en was direct beschikbaar. Ik heb de game op het moment dat ik dit schrijf nog niet uitgespeeld, maar ik ben wel over de helft, dus het kan zijn dat ik klaar ben tegen de tijd dat je dit leest. Tot nu toe vind ik de game vrij vermakelijk, maar houd voor de review de site in de gaten!

  Leslie

  Uitgespeeld: Resident Evil 3 Remake
  Gekocht: Modern Warfare 2 Remastered, Dark Souls Remastered
  Gekeken: -

  Dankzij het coronavirus ben ik volop aan het gamen. Zo heb ik Modern Warfare 2 Remastered en Dark Souls Remastered deze week aangeschaft. Allebei topgames die elke gamer wel zou moeten spelen. Over topgames gesproken. Resident Evil 3 Remake hoort nu ook bij die lijst. Die heb ik deze week uitgespeeld en de Resident Evil 3 Remake review kan je nu op de site lezen!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Wij hebben deze week niet stil gezeten. Op alle gebieden zijn we weer flink in de weer geweest. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.