Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 14)

News
zaterdag, 09 april 2022 om 14:00
destiny 2 the witch queenf1643886786
De eerste week van april viel nogal tegen qua weer. Gelukkig was er binnen genoeg te doen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Destiny 2: The Witch Queen, Keychron K3-B2
Gekeken: -
Deze week heb ik Destiny 2 The Witch Queen gekocht. Waarom ik m'n hand nooit op de knip kan houden, weet ik zelf ook niet, maar goed. Een game is weer gekocht en ik geniet gelukkig met volle teugen. Dat de game samen met Roland spelen nog een stapje leuker is, helpt uiteraard ook. Verder heb ik ook een tof, nieuw toetsenbord gekocht, namelijk de Keychron K3-B2 en dat ding typt overheerlijk!

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Ranking of Kings/Osama Ranking en Maid
Kunnen we het heel even over Ranking of Kings hebben? Ik ben half van plan om hier gewoon een review over te schrijven. Maar dan moet ik rond gaan neuzen naar plaatjes die ik kan gebruiken zonder dat er advocaten op mij duiken voor geld. Maar goed. Ranking of Kings dus. Makkelijk de beste anime die ik in recente jaren gekeken heb. Als iets het dit jaar van Ranking wint voor beste serie van het jaar zou dat me sterk verbazen. Je kan het in ieder geval op mijn lijstje met beste series van 2022 verwachten, en vrijwel gegarandeerd op plek 1.
Als je een serie wil kijken die je elke minuut meer emoties laat voelen dan je dacht dat mogelijk was, is dit de anime voor jou. Het is een verhaal van een stom en doof jongetje dat alleen maar goedheid heeft in zijn hart, maar waar bijna iedereen op neer kijkt. Het is ook een verhaal dat ons vertelt dat iedereen het redden en beschermen waard is. Dat er geen schurken zijn, alleen omstandigheden, perspectieven en mensen die hun weg kwijt zijn geraakt. We krijgen een blik in zoveel personages, inclusief de 'schurken' van het verhaal. Alle verhalen zijn stuk voor stuk hartverscheurend.
Als je nog geen feminist was voor je Maid keek ben je dat waarschijnlijk wel na afloop. Het gaat om een jonge vrouw die met haar tweejarige kind van haar gewelddadige vriend vlucht. Maar die vriend heeft controle over alles, inclusief haar credit card. Dus valt de jonge moeder in een wanhopige zoektocht naar werk en verblijf. Haar ouders zijn ook geen hulp. Steeds weer is ze afhankelijk van mannen. Mannen die uiteraard steeds weer iets van haar verwachten. Absoluut het kijken waard, mits je iets zwaars als dit kan hebben.
elden ringf1624265795

Iwan

Uitgespeeld: Elden Ring
Gekocht: Ghostrunner
Gekeken: -
Ik heb naast mijn Rainbow Six Siege verslaving deze week eindelijk Elden Ring uitgespeeld. Dat was een echt meesterwerk. Na ongeveer 80 uur was ik er dan ook echt wel klaar mee en heb elke grote boss een paar goede klappen gegeven. Verder vond ik het een prachtige game en smacht ik naar meer van FromSoftware.
Het is weer het begin van de maand, dat betekend voor mij een nieuwe Humble Choice. Deze maand zit daar Ghostrunner bij, die ik al gespeeld heb. Ik raad iedereen met Humble Choice Ghostrunner ook zeker aan. Ghostrunner is een gigasnelle action combat platform puzzel game met een Cyberpunk look en simpelweg briljante gameplay. Daarnaast zitten er zeker nog een paar andere leuke games bij Humble Choice, zoals Destroy All Humans! die ik ook maar eens ga proberen binnenkort.
lego star wars the skywalker saga release date 2022f1648999285

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Gekeken: -
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga was toen we 2022 in gingen de game waar ik op één na het meest naar uitkeek dit jaar. Na het uitstel van Breath of the Wild 2 kwam LEGO Star Wars op plek één. Ik ben nog niet heel ver: ik heb A New Hope gespeeld en wat Galaxy Free Play. Toch kan ik wel zeggen dat het wachten het tot nu toe waard is geweest. Dit is de beste LEGO-game in een lange tijd, als het niet de beste LEGO-game ooit is.

Populair Nieuws