Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 10)

Article
zaterdag, 12 maart 2022 om 15:00
disco elysium the final cutf1646990485
We laten hier zelden of nooit een week voorbij gaan zonder dat we lekker in een game, film of serie duiken. Ook deze week hebben we weer het nodige gedaan. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: Disco Elysium: The Final Cut
Gekocht: -
Gekeken: -
Ik heb Disco Elysium gespeeld voor een review, dus daar kunnen jullie zondag alles over lezen! Maar spoilers: ik geef hem een hoog cijfer. Dus uhh, ja, goeie game, het proberen waard, lekker spelen. Disco Elysium heeft een uitstekende balans tussen absurd en écht. Het weet ook wanneer het de spot kan drijven, of juist even serieus moet zijn. De wereld is interessant en het verhaal is uitzonderlijk goed. Het is misschien een vreemde game, maar ik raad iedereen aan daar even voorbij te kijken. Of beter nog, omarm het!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7)
Ergens in februari verscheen siezoen 7 van Brooklyn Nine-Nine eindelijk op Netflix. Toen ik vorig jaar aan de serie begon stonden er zes seizoenen op de streamingdienst en had ik stille hoop dat tegen de tijd dat ik daar doorheen zou zijn de rest misschien was toegevoegd. Maar dat mocht helaas niet zo zijn.
Nu ik het eindelijk heb gezien kan ik zeggen dat seizoen 7 gewoon lekker verdergaat met dezelfde geschifte humor die de rest van de serie zo leuk maakt. Nu begint het waarschijnlijk tergend lange wachten op seizoen 8. Ik hoop in ieder geval dat het nog op Netflix mag verschijnen voordat de hele serie waarschijnlijk moet verhuizen naar SkyShowtime.

Arend

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Kakegurui
Ik heb deze week de anime Kakegurui gekeken op Netflix. Het is een anime die gaat over een school waar gokken de grootste prioriteit is. De hele school is verbonden vanwege de lust naar het gokken en er wordt gesmeten met miljoenen alsof het niks is. De anime kijkt heel makkelijk weg en vooral het gokken zit vol plottwists.