Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 10)

Article
zondag, 14 maart 2021 om 12:00
immortals fenyx risingf1615542255
De week zit er weer op! Terwijl er een 'storm' over ons land heentrok vermaakten wij ons weer lekker binnen met de nieuwste games, films en series. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Uitgespeeld: Immortals: Fenyx Rising
Gekocht: Super Mario Bros. Game and Watch
Gekeken: WandaVision, The Mandalorian
Ja ja, ik lig achter. Zo veel te gamen en te kijken, het is bijna werk! Maar na een extreem slome start is het slot van WandaVision toch best bevredigend. Vergelijk je dat met The Mandalorian, dan is het kwaliteitsverschil toch wel heel erg groot. Van die laatste heb ik dan ook van iedere aflevering genoten!
Immortals: Fenyx Rising heb ik deze week uitgespeeld. Een toffe game die wat mij betreft teveel ondergesneeuwd is in het Assassin's Creed en Watch Dogs geweld. Wat bezielde Ubisoft om drie van deze toppers zó kort na elkaar uit te brengen? De game speelt prettig, er is veel te doen en het verhaal zit vol humor. Ik heb voor de verandering gewoon zin om die DLC hiervan te spelen! Daarnaast heb ik de Game & Watch Super Mario Bros. gekocht. Een leuke trip down memory lane, die G&W spelletjes heb ik vroeger echt stuk (soms letterlijk) gespeeld. En bizar, ik weet het, ik heb Super Mario Bros nog NOOIT gespeeld, dus dat werd echt wel eens tijd!
wandavisionargumentf1701078208

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: WandaVision, Avatar: The Last Airbender (Book 1)
Deze week (of liever, vorige week nadat ik mijn bijdrage voor deze rubriek had verstuurd), heb ik WandaVision uitgekeken. Ik vond het over het geheel genomen een leuke serie, alleen jammer dat het gevecht tussen Wanda en Agatha uiteindelijk zo'n vliegend superheldengevecht was waar de kijker zich niets bij voor kan stellen. Wat dat betreft was Vision versus White Vision beter, aangezien daar nog vaker concreet iets stuk ging waardoor je een beetje een idee had van wat voor kracht erachter zit.
Wat ik wel moet zeggen is dat ik denk dat het voor de interesse in het MCU misschien wel gunstig is geweest dat dit onbedoeld de eerste Phase 4 release is geworden. Niet dat ik denk dat Black Widow en Eternals slecht waren geweest, maar WandaVision heeft in bepaalde opzichten een andere vibe dan de voorgaande films. Voor mij was dat in zekere zin verfrissend en ik denk dat er misschien kijkers waren geweest die langzaam Marvel-moe waren geraakt als alles op precies dezelfde manier als voorheen doorging. Misschien dat dat nu anders is.
Verder ben ik bezig om Avatar: The Last Airbender opnieuw te kijken, en deze week heb ik Boek 1 uitgekeken. Van de drie seizoenen is dit het seizoen waar wat mij betreft nog de meeste grotendeels onbelangrijke afleveringen in zitten, maar dan nog zijn het er weinig. Ik heb in ieder geval zin om door te kijken.

Populair Nieuws