De beste rustgevende Nintendo Switch games van dit moment [Definitieve lijst van 2020]

Article
zaterdag, 06 juni 2020 om 9:00
animal crossing new horizonsf1589988462
Soms is het nogal frustrerend als een schietspel niet lukt. Dan is het misschien beter om een wat meer rustgevend spel te spelen op de Nintendo Switch. Dit zijn de meest rustgevende Switch games.

Animal Crossing: New Horizons

Met Animal Crossing: New Horizons kun je je volledig ontspannen op je eigen eiland. Je kan doen wat je zelf wil en er is genoeg te doen. Je kan allerlei materialen verzamelen voor je eigen huis of je kan zo veel vissen of insecten vangen als je zelf wilt. Met verschillende doe-het-zelfplannen kan je je eigen voorwerpen maken en plaatsen waar je ze wilt.
Je eiland kan je volbouwen met bruggen, paden en rivieren om je eiland steeds meer je eigen te maken. Als je materialen mist of niet kan vinden kan je gerust je online vrienden vragen of ze je een handje willen helpen.
rimef1590418337

Rime

In de game Rime speel je een jongen die wakker wordt op een mysterieus eiland na een heftige storm. Je baant je weg door oude ruïnes, torens en komt onderweg talloze wilde dieren tegen waarmee je kan communiceren. Je moet de geheimen van het eiland weten te onthullen, maar dat kan je geheel op eigen tempo doen. Je kan op je gemak even stilstaan en genieten van net uitzicht en geluiden om je heen.
firewatchf1590418527

Firewatch

In de game Firewatch ben jij Henry die als brandwacht werkt in de wildernis van Wyoming in 1989. Het is een tijd van een hete en droge zomer, dus moet jij de boel goed in de gaten houden om te kijken of je geen rook ziet bovenop je berg. Je wordt geholpen door je vrouw Delilah, het enige contact dat je met de buitenwereld zal hebben. Je kan haar te allen tijde bereiken met je draagbare radio. Vanuit je uitkijktoren ontdek je een geheel nieuwe omgeving. Je zult in de wildernis keuzes moeten maken die je leven totaal zal veranderen.
the legend of zelda breath of the wildf1590418827

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt Link wakker na honderd jaar slapen. Hij komt terecht in een wereld die hij zich niet kan herinneren. Als Link verken je het land Hyrule en verzamel je voorraden om te overleven. Of je nou afstanden te paard of met je boot aflegt, je komt steeds meer nieuwe plekken tegen in het land. Op het land kan je jagen op wilde dieren, kampen van je vijanden overvallen of zelfs recepten uitproberen die je weer nieuwe energie geven.
abzuf1590419020

ABZÛ

ABZÛ is een game waarin je duikt naar een kleurrijke oceaanwereld vol met leven die bestaat uit unieke planten en dieren. Je kunt veel plekken ontdekken waar duizenden vissen zwemmen en ecosystemen onderwater geheel zijn eigen gang gaan. Ook al moet je soms oppassen wat er in de diepte rondzwemt, er valt genoeg te zien in het hart van de oceaan vol met geheimen die niemand anders heeft kunnen ontdekken.
untitled goose gamef1612887990

Untitled Goose Game

In de game Untitled Goose Game ben je simpelweg een irritante gans die alles saboteert in het kleine dorpje. De enige taak die je hebt is chaos veroorzaken. De dorpelingen hebben een hekel aan je en jij hebt een hekel aan hen. Jij moet het dagelijks leven van de bewoners op zijn kop zetten. Pak spullen af, laat mensen schrikken of gak gewoon irritant naar iedereen.
featherf1590419404

Feather

In Feather ben je een vogel die rondvliegt door een rustgevende omgeving. Met zen-geluiden op de achtergrond kom je volledig tot rust en vlieg je rond op een prachtig eiland in de natuur. Je kan je vliegkunsten verbeteren door backflips in de lucht te maken. Onderweg kom je geen vijanden of bedreigingen tegen. Vlieg mee met andere kudde vogels en verken de wereld terwijl je luistert naar steeds meer nieuwe liedjes die je verdient tijdens het spelen.

Populair Nieuws