Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (Week 33)

Article
zondag, 22 augustus 2021 om 16:00
ghosts of tsushimaf1660489492
De vakantieperiode zit er zo goed als op en dat betekent dat we toch wel tijd genoeg hadden voor wat toffe films, series en games. Heb je aan je backlog gewerkt of juist iets nieuws opgepakt? Kortom: Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Ghost of Tsushima Director's Cut
Gekeken: -
Deze week ben ik aan de slag gegaan met Ghost of Tsushima Director's Cut. Voor de site doe ik de review en ben ik nog flink bezig met de game, maar het is nu al een genot om terug te gaan naar het prachtige eiland van Jin Sakai. Ook is de sprong naar de PS5 groter dan verwacht, al zit dat vooral in het detail. Waarom dat precies is, leg ik je binnenkort allemaal uit in de review!
resident evil infinite darknessf1621412903

Theo

Uitgepeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Resident Evil Infinite Darkness
Afgelopen week heb ik de nieuwe Resident Evil serie weer opgestart en afgekeken en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Waar ik eerst niet zo onder de indruk was van de serie, wordt het gaandeweg steeds beter. Het animatiewerk is prima en je krijgt genoeg te zien om lekker te gruwelen. Daarbij is het natuurlijk helemaal in het straatje van de Capcom games, dus ook dat zit wel snor. Als je Resident Evil Infinite Darkness nog niet gezien hebt, dan raad ik de serie in ieder geval aan!