Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 28)

Article
zondag, 18 juli 2021 om 16:00
zelda skyward sword hdf1625816389
De week zit er weer op en dat geldt hopelijk ook voor alle natte taferelen. Het weer zit in ieder geval mee de komende tijd. Afgelopen week gingen we weer aan de bak met verschillende games, series en meer! Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Gekocht: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Gekeken: Loki
De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de remaster van Skyward Sword zodat ik deze voor XGN kon reviewen. Ik vond het altijd al een prima game, maar de remaster doet een hoop om een wat soepelere ervaring te leveren. Wie meer wil weten kan natuurlijk mijn volledige review lezen.
Verder heb ik Loki deze week uitgekeken. Of in ieder geval, seizoen 1. Dat het een eerste seizoen blijkt te zijn en dat het duidelijk altijd bedoeld was om minstens twee seizoenen te worden maakt het wat lastig om te zeggen wat ik precies van de serie vind. Tot nu toe vind ik hem wel aardig, met een paar afleveringen die ik echt heel leuk vond. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe dit verdergaat.
hades fisicof1609329648

Arran

Uitgespeeld: Hades
Gekocht: PlayStation 5
Gekeken: Critical Role seizoen 2
Ik heb net een PS5 besteld. Hij komt dinsdag binnen, dus ik heb er uiteraard niet op gespeeld. Maar het komt met Ratchet & Clank, dus ik kijk er alvast naar vooruit!

Even geleden heb ik trouwens ook Critical Role seizoen 2 gekeken, maar ik vind het toch noemenswaardig. De geweldige cast weet elke week weer verschillende emoties in mij naar boven te brengen, en Matt blijft een fantastische DM voor Dungeons and Dragons. Ondertussen kijk ik Exandria Unlimited en wat shows op Dimension 20. Maar ik kan niet wachten tot seizoen 3 van Critical Role!

En dan bedoel ik niet dat ik het einde eenmaal bereikt. Nee, ik heb het echte einde bereikt. Ik zal daar verder niets over vertellen, mocht iemand ongespoild door het spel willen. Maar ik kan wel vertellen dat ik het een heerlijk spel vond! De gameplay was slick, de artstyle streelt mijn ogen en veel van de personages leuk om mee te praten. Vooral Dusy
ratchet and clank rift apartf1598522921

Mark

Uitgespeeld: Ratchet and Clank: a Rift Apart
Gekocht: -
Gekeken: -

Wauw, wauw, wauw. De eerste full force PS5 exclusive die ik speel en wat is dat te merken. De pracht en praal van Ratchet & Clank is oogverblindend en de non-existent laadtijden zorgen ervoor dat je in een flits van wereld naar wereld kan springen. Hier en daar hoorde ik geluiden dat men de game te kort vond voor een full price titel, maar wat mij betreft was hij precies lang genoeg. 10-12 uur platformen en knallen met de leukste gadgets en wapens was echt genieten. De werelden zijn levendig en vol met humor en omdat de makers zich niet hebben laten verleiden tot gigantische maps creëren of 5000 sidequests toevoegen. Voelt de game compact en verzadigd met kwaliteit i.p.v. kwantiteit.