Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 26)

Article
zondag, 04 juli 2021 om 14:00
20210703alexkiddf1625305589
Het is alweer juli en we mogen uitkijken naar een aantal toffe releases zoals Skyward Sword en The World Ends with You. Intussen ehebben wij niet stil gezeten, want we hebben weer het nodige gekeken en gekocht. Wat heb jij uitgespeeld, gekeken en gekocht?

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Alex Kidd in Miracle World DX
Gekeken: -
Deze week kreeg ik eindelijk Alex Kidd in Miracle World DX binnen. Deze kleine rakker bracht me, toen ik nog een klein hummeltje was, in aanraking met de eerste SEGA game en sindsdien was ik niet meer van de game weg te slaan. Ik had al een NES, maar er moest en zou een SEGA console komen. Nu is er dan eindelijk de nieuwe versie van de game en daar smul ik met volle teugen van. De game is niet makkelijk, want één hit betekent sterven en de boss fights zijn vaak een kwestie van gokken. Mede daardoor ben ik wederom niet van de game weg te slaan.

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: In The Heights
Deze week heb ik In the Heights gekeken, de nieuwe musical van Hamilton-maker Lin-Manuel Miranda en de regisseur van Crazy Rich Asians. Het was de eerste film die ik weer in de bioscoop zag en dat was dan ook extra speciaal. Toch is de film zelf ook een fantastische aanrader, want de tijd vliegt voorbij terwijl je op je stoel als het ware met het salsafeest meedanst. Ook het verhaal zit enorm goed in elkaar en wist zelfs een onverwachte emotionele snaar te raken! In mijn ogen is het de beste musical sinds La La Land die je op het witte doek kunt zien.