Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 08 augustus 2010 om 17:30
xgn google image
Hoewel augustus nog niet overstroomt door topgames heeft onze redactie het nog steeds druk met games. Wat ze deze week gekocht en uitgespeeld hebben vind je hieronder.
Gekocht: , , , , Uitgespeeld: -
Assassin's Creed II
Ik heb de afgelopen week best wel veel games tweedehands gekocht. Het zijn relatief oude games, namelijk: Assassin's Creed 2, Ninja Gaiden 2, Fable II en Forza Motorsport 2. Daarnaast heb ik Skate 3 mogen ontvangen. Ik ben al een tijdje geleden begonnen aan Ninja Gaiden 2, maar het spel wordt op den duur erg moeilijk en dus ook erg frustrerend. Ik ben zelf erachter gekomen dat ik niet de enorme diehard gamer ben die alles eventjes makkelijk uitspeelt. Daarom zijn games als Skate 3 en Fable II erg prettige games om te spelen. Skate 3 is echt heel erg tof, vooral de grote open community geeft je als speler de ruimte om van alles te doen. En dan heb je dus ook nog Fable II. Prachtige game natuurlijk, met een schitterend verhaal. De andere twee games moet ik nog aan beginnen, maar ik ben wel voor eventjes zoet!
Gekocht: - Uitgespeeld: , Alex Kidd in Miracle World
Condemned 2
Ik heb me deze week bezig gehouden met het uitspelen van oudere games omdat ik geen nieuwe spellen wil kopen. Ik ben namelijk aan het studeren voor mijn herexamens en dan brengt zoiets wat teveel afleiding. Zo heb ik Condemned 2 eindelijk eens uitgespeeld. Deeltje één was een enorm eng spel en dus had ik van het vervolg ongeveer hetzelfde verwacht. Dit is echter niet zo omdat het realisme is weggehaald doordat je personage steeds wisselt tussen dromen en realiteit. Ik ben blij dat ik het uit heb want nu kan ik het doorverkopen.
Ik heb ook mijn oude SEGA Master System nog eens bovengehaald om Alex Kidd in Miracle World uit te spelen. Het spel heeft weliswaar niet zoveel levels maar het roept heel wat nostalgie in me op. Voor wie hem niet kent, Alex Kidd is de SEGA tegenhanger van Mario. Helaas hebben de spellen nooit dezelfde populariteit bereikt en is SEGA ondertussen gestopt met het maken van consoles.
Gekocht: Uitgespeeld: Donkey Kong Country
Green Day: Rock Band
Ik heb vandaag Donkey Kong Country co-op uitgespeeld met een vriend van mij op de Wii. Het is uiteraard een game die ik vroeger ook al grijs gespeeld heb, maar met het oog op Donkey Kong Country Returns, is het wel leuk om alle delen weer even door te nemen. Gisteravond waren we begonnen, en vanochtend hebben we het laatste leveltje voltooid. Het is jammer dat je niet samen co-op kunt spelen, aan de andere kant siert het de game ook wel weer. Je hebt tussendoor even rust momentjes. En de leveltjes op rails rijden in tonnetjes schieten, wespen vermijden etc. het blijft na al die jaren nog steeds heerlijk wegspelen. Verder heb ik afgelopen week Green Day: Rock Band binnen gekregen, mijn oordeel staat inmiddels in de recensie die online staat. Kort maar krachtig: vreemd, maar wel lekker!
Gekocht: - Uitgespeeld:
Kane & Lynch 2
Er is niets dat ik deze week gekocht heb aan spellen. Dat neemt echter niet weg dat ik druk met een spel ben bezig geweest. Afgelopen week vond ik namelijk Kane & Lynch 2: Dog Days op mijn deurmat. Gelijk was ik met de game aan de slag gegaan. Aangezien het verhaal niet zo heel groot is en het altijd leuk is om samen met iemand co-op te spelen. Daarom is het dan ook de game Kane & Lynch 2 die ik heb uitgespeeld. Inhoudelijk kan ik nog niet veel vertellen over de game, dat houd ik jullie tegoed tot de recensie op 20 augustus.