Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 11 april 2010 om 18:00
xgn google image
Deze week beginnen we met een nieuwe rubriek op XGN: Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht? Hierin laten enkele redactieleden weten welke games ze hebben gekocht en uitgespeeld de afgelopen week. En uiteraard willen we dit ook van jullie horen.
Gekocht: , Uitgespeeld: -
Bayonetta
Wekenlang had ik nog een tegoedbon in mijn portemonnee liggen waar nog niets mee gebeurd was. Daar heb ik afgelopen week even gretig gebruik van gemaakt. Zo had Nedgame een zeer aantrekkelijke aanbieding met The Munchables voor slechts twaalf euro (nieuw). Deze game heb ik nog nooit gespeeld maar stond al weken op mijn verlanglijstje van Wii games wegens een paar lovende recensies. Er zijn meer slechte games op de Wii dan goede, dus een leuke platformer voor in de collectie erbij kan nooit kwaad.
De tweede game die ik aangeschaft heb is Bayonetta, een game die uitkwam in januari maar nu al gedaald is naar 30 euro. De demo heb ik destijds gespeeld en dat speelde aardig weg. Ik houd van Japanse sferen en dit is echt een must have naar mijn mening. Wat Bayonetta zo interessant maakt is dat het een systeem hanteert waarbij het echt makkelijker wordt naarmate je echt goed speelt. Dit klinkt misschien logisch maar het systeem gaat best diep. Daarbij is de game niet al te makkelijk, dus een uitdaging! Ik heb er zin in. Verder heb ik zelf geen titels uitgespeeld deze week.
Gekocht: , (pre-order) Uitgespeeld:
Modern Warfare 2
Hehe, dat heeft wel eventjes geduurd, maar ik heb deze week dan eindelijk de singleplayer van Modern Warfare 2 uitgespeeld op de PlayStation 3. Ik ben puur voor de trophies maar meteen op Veteran begonnen en ik denk niet dat dat een verkeerde keus was. Ik zat maar in één level een beetje vast, maar na veel trial-and-error ben ik daar ook voorbij gekomen. Een beetje kort dat wel, maar daar zit naar mijn mening ook de kracht van deze game niet. Ik denk dat ik hem nog wel een keertje doorspeel op een wat makkelijker niveau voor de laatste verhaaltrophies, maar dan ben ik ook echt klaar met de singleplayer.
Ik heb deze week verstandig mijn portemonnee dicht gehouden, maar dat betekent bij mij niet dat ik geen nieuwe games heb binnengekregen. Met een mooie ruildeal heb ik Ratchet & Clank: Quest for Booty weten te bemachtigen. Dit was het laatste deeltje uit de trilogie op de PlayStation 3 die ik nog moest hebben en die ga ik dan ook maar eerst spelen voor ik mij aan A Crack in Time waag, die ik toch al een tijdje in mijn bezit heb.
Daarnaast heb ook ik een tegoedbon ingewisseld deze week voor niets minder dan de Limited Collectors Edition van Alan Wake. Alan Wake is de eerste Xbox exclusive waar ik in maanden naar uitkijk, dus die verdient dan ook zeker een Collectors Edition, al helpt het feit dat het voor mij gratis is natuurlijk ook wel mee.
Gekocht: Uitgespeeld: -
God of War
Ik heb een hele tijd geleden een PlayStation 2 in mijn bezit gehad. Gek genoeg heb ik nog nooit de God of War games aangeraakt die op deze console uitgebracht werden. Vandaar dat ik via een aanbieding de God of War Collection voor de PlayStation 3 heb aangeschaft zodat ik, als de games mij bevallen, met een gerust hart deel drie kan spelen zonder dat ik maar iets heb gemist van het verhaal. Mijn verwachtingen zijn, met name door de verbeterde graphics van deel twee, erg hoog. Want ik heb gehoord dat dit games zijn die je gewoon een keer gespeeld moet hebben.

Populair Nieuws