Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 13 juni 2010 om 19:25
xgn google image
De tweede week van juni is alweer voorbij en in deze week kwam natuurlijk Super Mario Galaxy 2 uit. Veel Wii bezitters zullen dan ook al erg blij zijn met deze game in hun collectie, maar wat is er bij onze redactie in de collectie verschenen?
Gekocht: Uitgespeeld:
Super Mario Galaxy 2
Deze week was zo'n week waar ik al bijna een jaar naar uitkijk. De release van Super Mario Galaxy 2 was afgelopen vrijdag en dat was voor mij een reden voor een feestje. Gelukkig had ik hem al iets eerder wat mij in staat stelde om nu al een heel eind te komen. Na ongeveer 10 tot 15 uur gespeeld te hebben heb ik dit spel dan ook niet alleen gekregen deze week, maar ook nog eens uitgespeeld. Of in ieder geval, het verhaal door gespeeld.
In Super Mario Galaxy 2 ga je voor de tweede keer met Mario op reis in het heelal. Uiteraard is Princess Peach weer ontvoerd en is het aan jou om haar te redden. Meer dan normaal zul dit keer verrast worden door vernieuwing. Nieuwe werelden, eindbazen, vijanden, power ups en ga zo maar door. Overigens zitten er in dit spel ook gewoon een heel hoop bekende onderdelen. Genieten puur dus.
Gekocht: Uitgespeeld: -
3D Dot Game Heroes
Bij mij kwam deze week 3D Dot Game Heroes in de collectie. Deze game trok mij al eerder aan met de aparte vormgeving. Uiteindelijk heb ik mijn gevoel voor nostalgie niet meer in bedwang kunnen houden en nu ben ik een gelukkige bezitter. De game doet veel denken aan de oude The Legend of Zelda games en die vond ik toch wel leuk, dus verwacht ik ook een hoop van 3D Dot Game Heroes. Ik heb de game nog niet uitgebreid kunnen spelen wat vooral de schuld is van het WK. Ik ben geen fanatieke kijker, maar laveloze gebabbel achteraf vind ik wel grappig. Natuurlijk zit ik met het Nederlands elftal wel gewoon op de bank om ze de Denen te zien vernederen. Ik heb verder nog geen nieuwe games uitgespeeld.
Gekocht: Uitgespeeld: -
Super Mario Galaxy 2
Geen enkele Wii collectie is compleet zonder Super Mario Galaxy 2 en dus ben ik vrijdag het nieuwe avontuur van mijn favoriete loodgieter gaan halen. Het is duidelijk dat Nintendo het originele concept van deeltje één sterk heeft verbeterd. De nieuwe vaardigheden en krachten van Mario zijn leuke toevoegingen en vooral alle nieuwe vijanden zijn voor mij de sterkste verbetering. Ik vond de vorige Mario games veel te eenvoudig in vergelijking met de eerste games uit de franchise. Het dan ook goed om te zien dat Nintendo de moeilijkheidsgraad met dit deel weer wat omhoog heeft getrokken. Ik raad iedereen dan ook aan om Super Mario Galaxy 2 in huis te halen.