Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 20 juni 2010 om 19:30
xgn google image
Morgen is het zomer! Hebben jullie deze week nog jullie collectie gespekt voor dit seizoen of betekent dit bij jullie dat jullie meer tijd hebben vrijgemaakt om nog games uit te spelen? Laat het hier weten.
Gekocht: Uitgespeeld: -
Tiger Woods PGA Tour 11
Hoewel ik het spel eigenlijk niet gekocht heb, ben ik sinds deze week in het bezit van Tiger Woods PGA Tour 11. Het spel viel op mijn deurmat om eens flink onder de loep te gaan nemen. Hoewel ik nooit golf games speel, zal ik me er dus nu aan moeten wagen. Eerlijk gezegd verwacht ik er niet veel van. Wel hoop ik, tegen de tijd van de release, de game te kunnen proberen met de PlayStation Move. Na de conferentie op de E3 heeft Sony mij enthousiast weten te maken voor dit apparaat. Dit voegt, naar mijn mening, toch wel een hoop toe aan de golf game. Eigenlijk kan de serie zo'n impuls wel gebruiken, want heel veel is er op gameplay gebied dit jaar niet veranderd.
Gekocht: , Uitgespeeld: -
Alan Wake
Ik heb deze week Alan Wake en Trials HD gekocht. Aan Alan Wake ben ik nog net aan begonnen en ik krijg nu al het gevoel dat ik in een film ben beland. Ik ben een groot liefhebber van mysterieuze verhalen en door dat feit weet Alan Wake mij zeker te boeien. De omgevingen, de mysterieuze dingen die er voorkomen, het verhaal: na twee uur spelen weet ik in ieder geval haast zeker dat dit een topgame is. Ik kan niet wachten tot ik weer verder ga spelen. Helaas is er ook een andere game die erg verslavend is, waardoor ik Alan Wake niet al te vaak speel. Dat spel is Trials HD. Het is soms ongelofelijk frustrerend en ik heb het spel wel duizend keer uitgescholden, maar ik blijf het gewoon spelen. Maakt niet uit hoe weinig zin ik heb, ik zal en moet dat ene moeilijke level halen. Anders kan ik niet slapen.
Gekocht: Uitgespeeld:
Alpha Protocol
Deze week heb ik Alpha Protocol aan mijn collectie games toegevoegd. De game heeft me echter nu al een aantal flinke teleurstellingen gebracht, waaronder een aantal vervelende bugs en een tergend slechte AI. Ik denk dan ook dat deze game de komende tijd niet in mijn console te vinden zal zijn. Gelukkig heb ik heb dan ook nog een stapel andere titels om me op te richten. Zo heb ik eergisteren Bayonetta uitgespeeld, en ik moet zeggen dat deze game me zeker niet verveeld heeft. De game heeft een lekker licht verhaal, waarbij je vijand na vijand op een heerlijke wijze de pan in kunt hakken.

Populair Nieuws