Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (Week 13)

  Het weer wordt buiten steeds wat beter, maar jamer genoeg kunnen we er niet volop van genieten. Gelukkig hebben we nog de games om op terug te vallen. De redactie heeft weer flink gegamed afgelopen week. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Kevin

  Gekocht: Animal Crossing New Horizons
  Uitgespeeld: -

  Animal Crossing New Horizons is op het moment een game die dagelijks eventjes aan gaat. Wat is het relaxed om door je dorp heen te lopen en met al je dierenvriendjes te praten. Ik zie dat er echt ontzettend veel verbeterd is in vergelijking met eerdere delen. Ik geniet er in ieder geval veel van, zoals ook al wel te merken zal zijn in de Animal Crossing New Horizons review.

  Theo

  Gekocht: Ori and the Will of the Wisps
  Uitgespeeld: Gears 5

  Afgelopen week heb ik de zaag in de laatste van de Locust troepen gezet in Gears 5. Eerlijk gezegd vond ik de game niet van de kwaliteit van de eerdere delen. Vooral de stukken waarin je op de skiff moest navigeren vond ik niet passen in de franchise. Het knokken met de Locust troepen was als vanouds erg tof aan de andere kant. Daardoor ben ik benieuwd naar het volgende deel dat ongetwijfeld nog zal komen.

  Hierna ben ik begonnen met Ori and the Will of the Wisps. Het eerste deel vond ik erg indrukwekkend en daardoor moest ik wel aan de slag met deze game. Ik ben meteen onder de indruk van de grafische kant van het nieuwe avontuur. Het belooft een ontzettend tof avontuur te worden dat met een lach en een traan doorgespeeld zal worden!

  Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

  Dit hield de redactie de afgelopen week bezig. Wat speel jij nu je veel binnen zit? Ga je op pad in de tofste avonturen of neem je het online op tegen anderen die aan hun huis gekluisterd zitten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.