Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld? (Week 11)

Article
vrijdag, 13 maart 2020 om 16:05
pokemonf1584110673
Het is week 11 en Nederland is in de ban van het coronavirus. Binnen blijven als het kan en vooral niet reizen. Voor gamers reden genoeg om games op te pikken en uit te spelen. Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld?

Luuc

Gekocht: Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
Uitgespeeld: -
In deze barre tijden is het van groot belang om je te richten op het broodnodige en voor mij is dat, naast mijn afstuderen, het terugkeren naar mijn kindertijd met Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Met volle teugen ben ik van de game aan het genieten met mijn fantastisch team (Charmander en Totodile), maar helaas is er wel een keerzijde. Ik kwam er al vrij snel achter de ontdekking dat nostalgie niet genoeg is om het paard te trekken en dat de game eigenlijk ontzettend repetitief is. Toch gaat dit me er niet van weerhouden om verder te spelen, want ik houd nou eenmaal van Pokémon.
medievilf1584110730

Rox

Gekocht: Medievil
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Medievil gekocht voor 15 euro. Het leek me een lachen spelletje. Je moet wat met corona hè? Cheers and game on!
3643508 nioh 2 review thumb no logo 2f1584110275

Theo

Gekocht: Nioh 2
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Nioh 2 in huis gehaald. Wat een taaie game is dat zeg. In het oeroude Japan is het een heel ander klappen van de zweep kan ik je vertellen. De klappen landen namelijk vooral op jouw hoofd. Vallen en opstaan, en weer vallen en weer opstaan is het credo in deze game die absoluut een schepje op het vorige deel doet. Je kan er binnenkort alles over lezen in de Nioh 2 review!

Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld?

Dit is wat de redactie momenteel aan hun controllers gekluisterd houdt. Welke games heb jij bemachtigd de afgelopen week? En wat heb je uitgespeeld? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws