Reageer en Win: de winnaar van vorige week!

Article
vrijdag, 13 maart 2020 om 16:00
img 20200306 154253f1583506158
Het is weer vrijdag en dat betekent dat we normaal weer een mooie prijs gaan weggeven. Deze week hebben we alleen wat minder goed nieuws. Uiteraard wordt nog wel de prijswinnaar van vorige week bekendgemaakt!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de Deluxe Edition van Battlefield V voor de Xbox One. Om deze game te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaar van de Battlefield V Deluxe Edition is geworden... Sayoki!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je de prijs toegestuurd!

Reageer en Win - Even geen prijzen

We hebben deze week niet alleen goed nieuws. Als voorzorgsmaatregel op het coronavirus is het kantoor van XGN.nl namelijk voorlopig gesloten. Dit betekent helaas dat wij twee weken geen nieuwe prijzen voor jullie hebben! Ook de winnaars die nog wachten op hun prijs moeten even geduld hebben, die kunnen voorlopig namelijk niet verstuurd worden. Hopelijk kunnen we jullie allemaal zo snel mogelijk weer blij maken met mooie prijzen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties