Wat biedt Battlefield 4 - Dragon's Teeth DLC?

Article
dinsdag, 15 juli 2014 om 15:40
xgn google image
Battlefield Premium-leden kunnen vanaf vandaag aan de slag met het nieuwste downloadbare contentpakket Dragon's Teeth voor Battlefield 4. Om dat te vieren hebben wij een overzicht gemaakt van alle nieuwe aspecten die je kunt verwachten in dit gloednieuwe pakket.
In het downloadbare content pakket Dragon's Teeth staan vier nieuwe mappen centraal die zich afspelen op verschillende locaties in Azië. Buiten de mappen om, biedt Dragon's Teeth nog meer nieuwe dingen aan voor de fans van Battlefield 4. Zo kun je aan de slag met vijf gloednieuwe wapens en een nieuw gadget: het ballistische schild dat vijandelijke kogels afweert.
Verder kunnen spelers aan de slag met een nieuwe Battle Pickup, genaamd R.A.W.R., een zwaar bepantserd grondvoertuig dat je van afstand kunt besturen. Al deze nieuwe toevoegingen kun je loslaten in de geheel nieuwe spelmodus Chain Link, waarbij je veroveringspunten met elkaar verbindt om zo de strijd te winnen. Als kers op de taart zijn er nog tien nieuwe assignments met bijbehorende unlocks.

Vier Aziatische mappen in Dragon's Teeth

De belangrijkste toevoeging van de Dragon's Teeth DLC zijn natuurlijk de vier nieuwe mappen: Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda en Sunken Dragon. Iedere map speelt zich af in Azië en biedt de spelers een nieuwe ervaring. In het kort bespreken wij waar deze nieuwe mappen zich afspelen en wat de mappen speciaal maakt.
12890

Lumphini Garden

De map Lumphini Garden is gebaseerd op het gelijknamige Lumphini Park in Bangkok, Thailand. Het park staat in het echt ook bekend om de oproer die zich daar afspeelt. Zo werden in 2006 protesten gehouden in het park tegen minister-president Thaksin Shinawatra. Daarbij was het park vorig jaar en dit jaar de belangrijkste plek voor protest tegen de nu afgezette minister-president Yingluck Shinawatra.
In Battlefield 4 is Lumphini Garden een map die zich met name richt op stedelijke oorlogsvoering. Jij vecht aan de kant van China of de Verenigde Staten, terwijl je met snelle PWC's over de kanalen cruist om zo de overhand te krijgen in grootse infanteriegevechten van Lumphini Garden.

Pearl Market

Pearl Market speelt zich af in Guangzhou, dan wel Kanton in het Nederlands. Een gigantische plaats met 12,78 miljoen inwoners, waardoor het tevens de drukst bevolkte plaats van China is. Verder staat Guangzhou bekend om zijn grote haven, die in de top vijf grootste havens ter wereld staat.
De map Pearl Market draait in Battlefield 4 meer om de daken en smalle stegen, dan de gigantische populatie en grote haven. Pearl Market is daardoor net als Lumphini Garden een map waar infanteriegevechten een hoofdrol spelen en enkele lichte voertuigen een bijrol hebben.
12910

Propaganda

Pyongyang, de hoofdstad van Noord-Korea, is de speeltuin voor gamers op de map Propaganda. Wij gamers kennen Noord-Korea met name van de grappige memes, van de huidige dictator Kim Jong-un of zijn vader Kim Jong-il. De naam Pyongyang is een vertaling van vlak land en daar moeten Nederlanders zich toch wel thuis voelen.
In Propaganda vecht je tussen enorme monumenten van eerder genoemde leiders en grijze betonnen gebouwen, die de communistische stad Pyongyang zo goed vertegenwoordigen. De map zelf is een mix van infanterie en grote voertuigen. Zo kunnen beide teams gebruikmaken van onder andere tanks en lichte transportvoertuigen.

Sunken Dragon

De laatste map Sunken Dragon speelt zich af in de stad Xi'An, dan wel Chang'An, en is één van de oudste steden in China. Meerdere dynastiën noemde Xi'An hun hoofdstad, daarbij is deze plaats het startpunt van de zijderoute en kun je hier bovendien het welbekende Terracotta leger van keizer Qin Shi Huang vinden. Een mooie plek om het gevecht aan te gaan.
Binnen de Dragon's Teeth DLC is Sunken Dragon de map die één grote Levolution mogelijkheid met zich meebrengt. Zo kun je sluisdeuren vinden in de map, die bij het openen ervoor zorgen dat een gigantische golf aan water de map binnenstroomt. Daaromheen woedt de strijd gewoon door tussen de moderne en hoge wolkenkrabbers.

Populair Nieuws

Laatste Reacties