WIN - Warcraft The Beginning event tickets prijsvraag

Article
maandag, 23 mei 2016 om 11:42
xgn google image
De film Warcraft The Beginning draait vanaf 2 juni in de bioscopen, maar een aantal gelukkige winnaars kan deze film al een paar dagen eerder zien tijdens een speciale vertoning bij Vue Hilversum op 31 mei! Hoe je tickets kan winnen voor dit toffe Warcraft The Beginning event, lees je hieronder!
In Warcraft The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige orks. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de orks, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.
De film is vanaf 2 juni in 2D, 3D en IMAX 3D in de bioscoop te zien, maar op 31 mei vindt er een tof Warcraft The Beginning event plaats bij Vue Hilversum!

Warcraft The Beginning event in Vue Hilversum

Tijdens deze speciale vertoning van de film krijgen bezoekers Warcraft The Beginning te zien in de Dolby Cinema zaal. Deze zaal is voorzien van Dolby Vision, een prachtige beeldtechnologie waarmee het verhaal echt tot leven wordt gebracht op het scherm. Daarnaast is de zaal uitgerust met Dolby Atmos, wat zorgt voor adembenemend realistisch geluid dat de hele ruimte vult en overal om je heen te horen is.
Na afloop van de film is het event echter nog niet over: bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om de game Overwatch te spelen, op het grote scherm! Daarnaast krijgt iedereen de Battlechest van World Of Warcraft mee naar huis, de volledige game tot en met de laatste uitbreiding!
Het programma ziet er als volgt uit:
  • Ontvangst om 19:00 uur in de Vue Hilversum
  • Start film Warcraft The Beginning om 20:00 uur
  • Game Overwatch op het grote doek vanaf 22:00 uur
warcraft the beginning event tickets <a href=prijsvraag" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201605/warcraft-the-beginning-event-tickets-prijsvraag.jpg" />

Warcraft The Beginning event tickets prijsvraag

Wij mogen 5x2 tickets voor dit toffe event weggeven! Wil jij hierbij aanwezig zijn? Doe dan als volgt mee aan onze prijsvraag:
  • Waarom moet en zal jij aanwezig zijn bij dit evenement? Overtuig ons!
Stuur je motivatie op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Hierbij geldt natuurlijk: hoe origineler, hoe creatiever, hoe gekker, hoe beter! Je hebt een week om je inzending op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws