Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

Article
maandag, 23 mei 2016 om 10:18
xgn google image
De nieuwe dinsdag komt eraan en dat betekent dat de redactie van XGN.nl weer klaar zit om jullie vragen op het gebied van games, films en tech te beantwoorden. Stel hieronder je vragen voor de redactie en wie weet beantwoorden we die dan weer in de Q&A Tuesday!
Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN redactie al jullie vragen op het gebied van games, films en tech. Wanneer jij dus met een belangrijke vraag zit die de redactie wel moét beantwoorden, kun je deze hieronder stellen en dan krijg jij misschien morgen wel antwoord op je vragen!

Q&A Tuesday!

Er is genoeg om vragen over te stellen. Zo is deze week de release van Blizzards nieuwe shooter Overwatch, waarin je online weer tegenstanders mag af knallen. Of wat dacht je van de strategische Total War Warhammer? Die komt namelijk ook deze week nog naar de PC toe!
Wie weet ben je toe aan een nieuwe telefoon en wil jij weten wat XGN.nl je zou aanraden? dan is de redactie ook bereid om je daarin te adviseren. Of misschien heb je een nieuwe console nodig en twijfel je nog steeds of je nou de PlayStation 4 of Xbox One, moet kopen.
Stel al jouw vragen en dan zullen we onze kennis door de antwoorden naar je laten blijken. Kijk in ieder geval aanstaande dinsdag weer naar de nieuwe Q&A Tuesday, of kijk de Q&A Tuesday van vorige week terug, voor het geval je die hebt gemist!

Populair Nieuws