Wanneer is de beta van Call of Duty Black Ops 6?

Article
dinsdag, 18 juni 2024 om 22:00
black ops 6jpg
Call of Duty Black Ops 6 heeft een releasedatum. Maar dat is met Call of Duty meestal niet het eerste moment waarop je de game kunt spelen, want er zijn bèta-weekenden. Ook Black Ops 6 krijgt minstens één bèta, maar wanneer kun je die verwachten?
Het is voor een multiplayer-game belangrijk om zoveel mogelijk problemen vroeg te ontdekken. Zodoende zijn er vaak bèta’s van grote aankomende titels. Duizenden spelers kunnen veel meer vinden in een korte tijd dan een paar honderd testers. Van Call of Duty Black Ops 6 is ook al bekend dat fans hem vooraf al even kunnen testen.

Op welke datum is de Call of Duty Black Ops 6 bèta?

Het is helaas nog niet bekend op welke data de bèta’s dit jaar vallen. Dat moet nog onthuld worden wanneer de release wat dichterbij komt. Wel kunnen we een schatting maken van wanneer de bèta ongeveer zal zijn. Er is namelijk een patroon te zien in wanneer Call of Duty bèta’s gehouden worden.
Meestal vinden ze namelijk plaats in de eerste weken van de maand vóór de release. De eerste Modern Warfare 3 was vorig jaar bijvoorbeeld op 6 en 7 oktober en de laatste van 14 tot en met 16 oktober. De game verscheen vervolgens op 10 november.
Aangezien de releasedatum van Black Ops 6 al vastgesteld is op 25 oktober, lijkt het logisch dat de bèta’s in september vallen, waarbij de laatste mogelijk tegen het einde van de maand is. Hoe het verder in elkaar gaat steken is even afwachten. Voorheen waren er weekenden exclusief voor PlayStation, maar dat gaat nu niet meer het geval zijn. Wellicht verandert Microsoft nog meer aan hoe bèta’s werken.
black ops 6

Hoe krijg je toegang tot de Black Ops 6 bèta?

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de Black Ops 6 bèta. Je kunt de game pre-orderen, of je kunt je abonneren op Game Pass. Ook als je later de volledige release wil spelen heb je in principe genoeg aan de abonnementsdienst van Microsoft.
Voor pre-orders geldt dat een digitale pre-order van de game op het gewenste platform de makkelijkste manier is om toegang te krijgen. Je wordt dan namelijk automatisch geregistreerd voor de bèta en krijgt bericht wanneer die begint. Fysieke pre-orders zijn iets lastiger.
Call of Duty: Black Ops 6 - PS5 Image
Call of Duty: Black Ops 6 - PS5
EUR64.99
Op voorraad
Koop op bol.
In dat geval krijg je een code van de winkel waarbij je de game hebt gekocht. Die kan op je kassabon staan, maar bijvoorbeeld ook naar je gemaild worden. Die code moet je vervolgens invullen op callofduty.com/betaredeem om je te registreren. Kort voordat de bèta begint, krijg je vervolgens per mail een token waarmee je toegang kunt krijgen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties