Waar kijk jij naar uit deze E3? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 13 juni 2015 om 15:00
xgn google image
Het zweet druipt uit onze bilnaad. Ja, het is warm en daar heeft de XGN Doe Mee ook last van. Zaten we maar in Los Angeles voor de E3, die dit weekend ook los gaat barsten. En de Doe Mee springt ook op de bandwagon en richt zich tot de Electronic Entertainment Expo!
Vorige week werd Fallout 4 bekendgemaakt en wij vroegen aan jullie wat de spin-off van Fallout gaat worden; er gaan geruchten dat er namelijk eentje aankomt, maar we weten nog niet of dat zeker is. De Doe Mee is echter benieuwd wat die spin-off zou worden en er kwamen twee interessante antwoorden voorbij, en deze week is nivek de Reactie van de Week:
Interessant, interessant. Een soort Franse Revolutie, maar dan in een apocalyptische wereld waarin alles plat is gebombardeerd. Erg tof idee. Ook een eventuele spin-off in het hoge noorden van de Verenigde Staten lijkt ons erg schitterend. Maar de Doe Mee kan in principe niet genoeg krijgen van Fallout, dus dat scheelt.
Genoeg over Fallout, tijd voor de E3! Want we zijn officieel één dag verwijderd van de start van 21ste E3. Zondagnacht start Bethesda als eerste van alle uitgevers annex ontwikkelaars met diens persconferentie. Wat we gaan zien is al een beetje bekend - wij schreven al over de games die aan bod komen daar -, maar verrassingen zijn er altijd. De vraag is echter aan jullie gericht nu:

Waar kijk jij naar uit deze E3?

Want waar kijk jij precies nu naar uit bij de aanstaande E3? Is het Rise of the Tomb Raider? Of toch FIFA 16? Of misschien toch wel The Last Guardian? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel vooral ook WAAROM jij uitkijkt naar die desbetreffende game. Wensen wij je alvast een fijne E3 en tot volgende week!

Populair Nieuws

Laatste Reacties