Waar kan je momenteel de serie Friends kijken?

Article
woensdag, 03 januari 2024 om 10:00
friendsf1635147907
Veel serieliefhebbers en bingewatchers in Nederland vragen zich af hoe je Friends online kijken kunt (de populaire serie uit 1994). Eerder werd de serie verwijderd van de grootste videodienst genaamd Netflix, dus in dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op verschillende streamingdiensten en dergelijke opties.
De serie Friends gaat over 6 vrienden die leefachtig zijn in New York en hierin allerlei rare avonturen tegemoet gaan (voornamelijk in de liefde). Deze uiterst populaire sitcom begon in 1994 met zijn run en eindigde hierna tien hele jaren later in het kalenderjaar 2004. Eerder was deze serie een behoorlijk lange tijd te zien op streaming gigant Netflix.

HBO Max

De enige huidige streamingdienst waar je de serie gratis kan bekijken is op HBO Max. Wil je de serie Friends online zien zonder (extra) geld te betalen door middel van de serie te huren? Dan ben je bij HBO Max op de juiste plek. De sitcom serie Friends is al sinds begin van het jaar 2022 te bekijken op HBO Max.

Huren en kopen

Ook is er de mogelijkheid de gehele serie (alle 10 seizoenen van Friends) te kopen op DVD of Blu-Ray. Vaak schommelt de prijs hiervan tussen de 60 en 80 euro. Dit kan gedaan worden via de volgende kanalen:
  • Bol.com: Je kunt de DVD box en Blu-Ray bij de online winkel Bol.com halen.
  • Amazon: Bij de web winkel Amazon kan je ook zowel de DVD-Box als de Blu-Ray vinden.