Epic Games geeft nerdy game gratis weg

News
woensdag, 27 december 2023 om 8:00
epic gamesf1645113725
De Holiday sale in de Epic Games Store is in volle gang en dat zullen we weten ook! Elke dag geeft Epic een game gratis weg en op tweede kerstdag is dat een nogal nerdy, maar grappige game.
Het is kerst! Epic Games viert de feestdagen met gratis games tijdens de Holiday Sale. Nadat eerder al Fallout 3, Ghostwire: Tokyo en Art of Rally gratis te scoren waren, is het vandaag de beurt aan een grappige game waarbij je eventjes terug mag naar kantoor.
Als manager van een werkvloer moet je je mensjes automatiseren en programmeren zodat ze de juiste taken uitvoeren in deze titel die de term Human Resource wel heel letterlijk neemt.

Human Resource Machine nu gratis in de Epic Games Store

Programmeer je kleine kantoormedewerkers om puzzels op te lossen. Wees niet bang als je nog nooit geprogrammeerd hebt, dat wijst zich vanzelf. Elke level geeft je baas je een opdracht en door het juist programmeren van je medewerkers kan je die opdracht uitvoeren. Lukt het je, dan krijg je promotie naar de volgende afdeling!

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Populair Nieuws