Vrijdag de 13e - Deze 5 game karakters hebben altijd pech!

Article
vrijdag, 13 juli 2018 om 10:49
xgn google image
Het is weer vrijdag de 13e en dit keer hebben we voor jou een special over de meest ongelukkige karakters uit de gaming geschiedenis. Van slechteriken die alleen maar kunnen verliezen tot aan karakters die keer op keer pech hebben.

5. Glass Joe – Punch Out

Als je verliest van Glass Joe uit Punch Out, dan zul je waarschijnlijk verliezen in iedere ander videospel. Glass Joe is in feite gewoon een levende bokszak die altijd in elkaar wordt geslagen door iedereen en niet de skills heeft om iets terug te doen, arme Joe.
top 5 meest ongelukkige slechteriken in de historie van games 67001 1

4. Piñatas - Viva Piñata

De Piñata’s uit Viva Piñata zijn op het eerste gezicht gelukkige, zorgeloze wezens die leven in een kleurrijke wereld met relatieve veiligheid en een goed onderhouden tuin. De dagelijkse bezigheden bestaat uit stoeien en snoep eten. Maar als je ooit Viva Piñata hebt gespeeld, weet je dat niets is zoals het lijkt.
In werkelijkheid brengen de Piñata’s hun gehele leven door met een metaforische beul die boven hun nek zweeft. Ze worden levend opgegeten door andere Piñata’s of simpelweg stuk geslagen door spelers die het nodig vinden om hun agressie te uiten op de Piñata’s.
Het beste wat een Piñata's kan overkomen is dat ze naar een privéfeestje mogen, althans dit denken ze. Want waarschijnlijk worden ze ook daar uit elkaar geramd.
top 5 meest ongelukkige slechteriken in de historie van games 67002

3. Kratos – God of War series

Kratos heeft gewoon altijd pech. Zonder al te veel te spoilen kunnen we gerust zeggen dat Kratos altijd wordt genaaid. Ondanks dat Kratos een mega badass is, heeft hij niet veel geluk in zijn leven. Dan heb je eindelijk de super powers van een god, slacht je in al je woede je eigen vrouw en dochter af. Dikke pech!
Je vrouw en dochter zijn dood en hun as komt ook nog eens op je lichaam. Kratos was al niet al te sexy, maar door het as wordt Kratos zelfs de Ghost of Sparta genoemd. Dikke pech keer 2!
Nadat Kratos zijn vrouw en dochter heeft vermoord, heeft Kratos iedere avond nachtmerries. Kratos wil van de nachtmerries af en daarom besluit hij alle goden te vermoorden. Als het dan tijd is om Zeus een pak op zijn donder te geven, steekt hij een zwaard dwars door je lijf (je eigen zwaard nota bene). Dikke pech keer 3!
Kratos heeft maar weinig vrienden, hij vertrouwt namelijk niemand. Die keren dat Kratos iemand vertrouwt lopen ook niet zo goed af. Iedereen verraadt Kratos namelijk en daardoor heeft Kratos nog meer pech. Dikke pech keer vier!
Oja, Zeus is de vader van Kratos. Dikke pech keer 5!
top 5 meest ongelukkige slechteriken in de historie van games 67003

2. Bowser – Super Mario series

Steeds wanneer Bowser de lieve Princess Peach eindelijk weer in handen heeft na een ontvoering, komt er een loodgieter zijn droom verpesten. Het vervelendste voor Bowser is dat hij van Super Mario verliest die 1/8 van zijn grootte is.
top 5 meest ongelukkige slechteriken in de historie van games 67004

1. Max Payne – Max Payne series

Het is moeilijk om iemand te bedenken die met zoveel shit in zijn leven heeft te maken als Max Payne. Zijn dochter en vrouw zijn thuis vermoord door junkies. Hij is beschuldigd van een moord op een DEA collage, door een andere DEA collega. Hij kan niet slapen en is verslaafd aan pijnstillers.
Wat het nog erger maakt is dat dit alleen maar de opsommingen zijn uit het eerste deel van de serie. In de loop van de serie wordt Max herhaaldelijk ontvoerd, neergeschoten, verraden, opgeblazen met explosieven en voor dood achtergelaten. Ai, ai, ai, arme Max!