Voor welke geweldige games kun jij wakker gemaakt worden?

Article
donderdag, 28 september 2017 om 14:37
xgn google image
Voor welke geweldige games kunnen we jou vannacht wakker maken? De redactie kun je voor deze titels zonder problemen uit hun slaap halen.
Iedere gamer heeft minstens één game waarvoor hij of zij ’s nachts wakker gemaakt kan worden. Zo’n game waarbij tijd noch ruimte een rol speelt. Een game die je altijd gelukkig maakt ook al lag je net nog te slapen. We hebben aan de redactie gevraagd voor welke games zij wakker gemaakt kunnen worden.

Koen

In principe kan je mij in de meeste gevallen voor de meeste van mijn favoriete games wel wakker maken. Earthbound, Xenoblade Chronicles of misschien toch nog een potje Smash. ( in dit geval bedoel ik Super Smash Bros )
Maar als er één game was waar nog nét geen wekker voor zetten om te spelen, en dat was The Legend of Zelda: Breath of the Wild eerder dit jaar. Tijdens het spelen van Breath of the Wild sloeg ik soms hele nachten over als ik mij dat kon veroorloven. Er waren zelfs momenten dat ik thuis kwam van een avond uit, en in plaats van mijn bed in te duiken toch nog even Hyrule in dook.
In mijn recensie sprak ik al vol lof over The Legend of Zelda Breath of the Wild, maar nog nooit eerder wist een spel zo erg mijn slaapritme aan te tasten. Wat dat betreft een nieuw compliment voor Breath of the Wild.

Gino

Ik word niet echt voor één game specifiek wakker gemaakt. Eigenlijk alleen van games die ik net nieuw heb en waarbij dus elke keer dat ik het speel, ik iets nieuws ontdek. Project CARS 2 is daar nu een makkelijk voorbeeld van.
118709

Roy

Inside van Playdead! Ik wil die game heel graag spelen en heb hem bovenaan mijn verlanglijst op Steam staan. Dat soort indiegames zijn pareltjes en sinds Journey ben ik weg van het genre. De games vallen op door hun bijzondere sfeer, roepen een bepaald gevoel op en blijven bij mij daarna nog even in mijn hoofd zitten. Bovendien duren ze vaak maar een paar uur, dus kan je hem dezelfde nacht nog uitspelen en dan lekker door pitten!

Yasmin

Mij kun je wakker maken voor Guild Wars 2. Eerlijk gezegd komt het wel eens voor dat ik een nachtje weinig of niet slaap omdat ik plannen heb in deze MMO. Maar ja, ik zit in een guild met spelers over de hele wereld en dan moet je soms moeilijke keuzes maken vanwege tijdzones…
118710

Rox

Mij kun je wakker maken voor FIFA en dan 2 tegen 2, dat vind ik zo'n beetje het mooiste wat er is. Een goede 2 tegen 2 pot waarin ik uiteraard de sterren van de hemel speel met Zlatan, is mooier dan een goede droom waarin ik Zlatan ontmoet.
Ok wat zeg ik allemaal? In ieder geval, FIFA! Genieten. Puur genieten. En roep niet dat het een FIFA bug was als ik weer eens van mega ver een bal erin trap. Word je al bang? Maak me maar wakker!

Theo

Mij mag je wel wakker maken om een lekker potje te knokken in Street Fighter of Tekken. Maar ook voor een toffe adventure of horrorgame zoals Uncharted of Alien:Isolation hoor. Alleen als je me durft te wekken voor FIFA of een andere sport heb je een probleem haha.

Populair Nieuws