De beste FIFA 18 competities volgens jullie!

Article
donderdag, 28 september 2017 om 14:25
xgn google image
Nog één nachtje slapen en dan is het zover: de release van FIFA 18! Morgen mag je weer vol aan de bak om jouw team naar de top te helpen. Wij vroegen jullie wat de beste FIFA 18 competities waren in de poll en dit was het antwoord!

5. Süper Lig

Een flink aantal van jullie kan niet wachten om morgen aan de slag te gaan met de Turkse competitie. Of het nu met BeÅiktaÅ, Galatasaray, Fenerbahçe of BaÅakÅehir jullie willen de felbegeerde titel in handen krijgen.
Bij de grote clubs spelen natuurlijk ook een paar Nederlanders die onze eer hoog houden. Misschien niet heel veel, maar net genoeg om een toefje Hollandse Glorie in de competitie te brengen. Nu maar hopen dat Van Persie niet net als in het echt 99% van de tijd buitenspel staat.
118879

4. Belgische Pro League

Amai! Onze zuiderburen doen het ook goed onder jullie. De oudste voetbalcompetitie in West Europa laat gamers voetballen met clubs als Anderlecht, Club Brugge, Racing Genk en Standard Luik. Binnen de Belgische competitie spelen helaas bar weinig Nederlanders op het moment.
Dat neemt niet weg dat jullie graag willen strijden om de Belgische landstitel. En wie weet, ver komen in de Champions League en het opnemen tegen Barcelona? Alles is mogelijk, als je het maar hard genoeg wil!
118882

3. Liga Santandar/Primera División

Op de derde plaats in deze lijst met de beste FIFA 18 competities volgens jullie, pronkt de Spaanse competitie. Met teams als Real Madrid, Barcelona en Atlético Madrid, is het niet gek dat jullie massaal in deze competitie willen spelen vanaf morgen!
Of je nu met Ronaldo Real Madrid aan nog een titel wil helpen, of met spelers als Suarez en Messi Barcelona naar de top wil helpen. Dat is uiteraard ook meteen aanleiding om het tegen vrienden op te nemen die juist met de andere van de twee teams wil spelen. Clash of the titans!
118883

2. Premier League

Hoofdredacteur Rox kan niet wachten om met ‘haar’ Zlatan weer de rest van de redactie in te maken met FIFA. Aan de stemmen in de poll over de beste FIFA 18 competities te zien, zitten jullie ook ongeduldig te wachten totdat de Engelse topclubs weer kunnen worden bestuurd en de titel kunnen veroveren.
Titelhouder Chelsea zal bij velen nog favoriet zijn, maar ook clubs als Manchester City en United of Liverpool zijn populair onder FIFA-spelers. De strijd om de titel zal offline, maar zeker ook online, echt niet makkelijk zijn!
118884

1. Eredivisie

Het kan ook haast niet anders dan dat onze eigen competitie op de eerste plaats pronkt. De nummer één in de lijst met beste FIFA 18 competities is de Eredivisie en een overgrote meerderheid van jullie bevestigde dat. Want waarom ver bij huis vandaan beginnen als je jezelf ook omhoog kan werken bij een Nederlands clubje?
In FIFA is het onmogelijke namelijk mogelijk als je er maar genoeg tijd inpompt. Vooral gebeurtenissen die je in de echte Eredivisie niet snel tegen zal komen. Twee keer op rij kampioen worden met Feyenoord kan wel gewoon in FIFA 18!
Uiteraard kan je met de Nederlandse teams ook voor internationale roem gaan. Te denken aan PEC Zwolle in de Champions League of met NAC Breda tegen Manchester City in de finale van de Europa League. Veel succes morgen!