Wat vind jij van The Legend of Zelda: Breath of the Wild? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 11 maart 2017 om 15:00
xgn google image
Als de XGN Doe Mee het mag geloven zijn er op dit moment twee werelden: één voordat Breath of the Wild werd uitgebracht en één daarna. We leven in die laatste en de XGN Doe Mee vraagt dan ook af wat jullie vinden The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Welkom bij de Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over het nieuwste deel van de Middle-earth reeks: Shadow of War. Monolith Games kondigde de game een weekje geleden al aan en inmiddels zijn de eerste previews en gameplaybeelden ook verschenen. De studio belooft ons een grotere wereld en immens inlevingsgevoel, waarin we complete veldslagen mogen doen. Met slechts één reactie moesten wij het doen en daarom geven wij het woord, wederom, aan Sol76:
Zulke verhalen is de XGN Doe Mee niet vreemd hoor Sol76. Vaker heeft de Doe Mee gehoord over een overvol speelveld, waarbij je als gamer op een gegeven moment niet meer weet of je naar links moet springen of misschien toch voor de aanval had moeten gaan. De gameplaybeelden van Shadow of War beloven wel veel hetzelfde van Shadow of Mordor, dus misschien is de game voor sommigen niet weggelegd.
Enfin, eventjes genoeg over het gespuis uit Middle-earth. Inmiddels is het een goede week geleden dat de Nintendo Switch werd gelanceerd, met wisselende reacties, en daarbij ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met alleen maar lovende reacties. De XGN Doe Mee is op dat moment ontzettend voorspelbaar en vraagt zich dus ook af:

Wat vind jij van The Legend of Zelda: Breath of the Wild?

In een week heeft de XGN Doe Mee ook al flink wat de wereld van Breath of te Wild ontdekt, maar ver zijn we nog niet. Niet dat dat uitmaakt, het gaat om het gameplezier en de verwondering van die wereld van Zelda. Maar wat vinden jullie nou van Breath of the Wild? Maakt de game de hooggespannen verwachtingen klaar of denken jullie dat hij misschien té overhyped is?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt. Zien we jullie volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

Populair Nieuws