Wat vind jij van Red Dead Redemption 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 03 november 2018 om 15:00
xgn google image
Het kan weinig mensen ontgaan zijn: Red Dead Redemption 2 is uit. De game heeft als entertainmentproduct één van de beste weekenden ooit gehad en moet alleen GTA 5 voor zich dulden. En na een week spelen is de Doe Mee benieuwd: wat vind jij van Red Dead Redemption 2? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij dolgraag weten of jullie uitkijken naar Fallout 76. De eerste Fallout-game waarin het multiplayeraspect meer naar voren komt. Afgelopen week was de bèta van Fallout 76 ook speelbaar, evenals dit weekend, maar het zijn wel erg Amerikaanse tijden – vanaf ’s avonds tot ’s nachts. Iets wat Gipetto ook al opmerkte:
Dat is volgens de XGN Doe Mee ook wel één van de kernelementen van Fallout: in je eentje door de gigantische verwoeste wereld dwalen, queesten doen en vooral genieten van de immense vrijheid. Misschien is dat in Fallout 76 ook het geval, we gaan het zien over iets minder dan twee weken.
Goed, van de Vault-avonturen uit Fallout gaan we naar dé grootste game van dit moment: Red Dead Redemption 2. De game heeft al één van de beste weekenden qua games ooit gehad en heeft alleen nog een andere titel van Rockstar voor zich: GTA V. Inmiddels zijn we een week na de release en onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van Red Dead Redemption 2?

Er is namelijk genoeg te doen in de wereld van RDR2 en na één week zullen er weinig tot geen spelers zijn die al de gehele map hebben doorgespit en allerlei queesten en vreemden hebben geholpen. Maar heeft de game de hype waargemaakt voor jou of juist niet? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws