Wat vind jij van PlayStation VR? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 19 maart 2016 om 14:56
xgn google image
Deze week staat de XGN Doe Mee in het teken van Virtual Reality en dan vooral van de PlayStation VR. Wat vind de gemiddelde XGN'er nu eigenlijk van Sony's digitale en virtuele paradepaardje? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraag over wat nou jullie favoriete Marvel-film is. De XGN Doe Mee was er een beetje bang voor, maar het liep toch zo: slechts één reactie. Geen zorgen, deze week staat de Doe Mee weer in het teken van games. Voor nu laten wij eerst Tobias Kaa aan het woord:
Duidelijke taal Tobias Kaa en zo lijkt de meerderheid van de filmrecensenten en liefhebbers van de Marvel-films er ook over te denken. Laten we maar eens kijken hoe de filmstudio het gaat doen met Civil War, maar voordat dat zover is hebben we eerst nog de nieuwe Batman vs. Superman film. Wij vermaken ons wel tot dan.
Goed, genoeg daarover. We focussen ons vandaag op de PlayStation VR, die afgelopen week een prijs heeft gekregen en een releasedatum. In oktober kun je de Virtual Reality-bril van het Japanse bedrijf kopen voor 399 euro. Onze vraag aan jullie is:

Wat vind jij van PlayStation VR?

Maar wat vinden jullie nu van de PlayStation VR? Hij is wel, in vergelijking met de Oculus Rift (699 euro) en HTC Vive (799), een stuk goedkoper dan de concurrentie. Maar betekent dit ook dat hij beter gaat zijn? En wat verwachten jullie van de games voor de PlayStation VR? Die zullen ons namelijk over de streep moeten gaan trekken, maar gaan ze dat ook doen?
Bovendien moet je ook een PlayStation camera erbij kopen, maar Sony heeft al aangegeven dat er een bundel komt van beide apparaten. Hierdoor komt de prijs waarschijnlijk wel wat hoger te liggen. Maar wij willen graag weten wat jullie ervan vinden! Vertel ons dus in de reacties eronder wat jij van de PlayStation VR vindt en geef er ook een reden bij waarom jij dit of dat vindt. Zien we jullie volgende week weer in de echte realiteit bij een nieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend gewenst!