Wat vind jij van Nintendo Labo? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 20 januari 2018 om 15:00
xgn google image
Net zoals een week geleden wordt de aandacht van de XGN Doe Mee opgeëist door Nintendo. Waar vorige week nog de Dark Souls remaster centraal stond, daar gaat het deze keer over de Nintendo Labo. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie mening over de Dark Souls remaster. De genadeloze game wordt opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch, maar met enkele upgrades. Sommigen van jullie zijn erg blij met de remaster, maar er zijn ook XGN’ers die liever een andere Souls-game in een nieuwer jasje zien. Zoals GrijzeVos:
Zoals GrijzeVos al zegt: voor degenen die het nog niet hebben gespeeld is de remaster leuk, maar vergeet niet: de 360-versie is ook backwards compatible op de Xbox One! Helemaal sinds de remaster visueel flink verbeterd wordt, maar er qua gameplayelementen schijnbaar niks wordt aangepast. Misschien is een Demon Souls remaster eventueel ook nog wel mogelijk.
Goed, de Dark Souls remaster is vanaf 25 mei speelbaar op de eerder genoemde platformen. Maar we richten ons weer op dat laatst genoemde platform, want Nintendo had afgelopen week weer even volledig de aandacht te pakken. Het bedrijf kondigde namelijk iets nieuws aan voor de Nintendo Switch, Nintendo Labo. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van Nintendo Labo?

Nintendo Labo is een interactieve ervaring waarbij jij kartonnen bouwwerken in elkaar kunt zetten en die bijdragen aan de speelervaring van de Switch. Hierboven kun je de trailer zien, waarin je diverse vormen voorbij ziet komen; een piano, een vishengel en zelfs een soort harnas om mee te boksen.
Ondanks dat alles, wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties