Wat vind jij van God of War? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 28 april 2018 om 15:00
xgn google image
Een vrije zaterdag na het feestgedreun van Koningsdag, en misschien zelfs nacht, is het fijnste wat er is. De XGN Doe Mee wil op deze dag graag jullie bevindingen van God of War weten. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Serious Sam 4. De niet al te serieuze game werd vorige week officieel aangekondigd als Planet Badass. Ontwikkelaar Croteam is al niet al te serieus bezig met de gelijknamige held. Ook deze week heeft DavincstyleGames het woord over de schietgrage held:
Bij Serious Sam kan dat nogal lastig zijn DavincstyleGames, aangezien de games onderling al redelijk verschillen qua toon. Waar Serious Sam 2 echt als het feestvarken van de serie wordt gezien, daar is diens opvolger toch een stuk ‘serieuzer’ met graphics, wapens en matigere toon van humor. We gaan waarschijnlijk meer zien op de E3, aangezien Croteam naar alle aannemelijkheid dan meer van Planet Badass toont.
Goed, genoeg over de perikelen van Serious Sam. Een week geleden kwam Santa Monica’s nieuwste titel uit en dat zal velen niet ontgaan zijn: God of War. De XGN Doe Mee wil dan ook dolgraag weten:

Wat vind jij van God of War?

Onze Theo gaf de exclusieve PlayStation 4-titel een schitterende 9.0 en prees de geweldige open wereld, de visuele pracht en praal en dat er meer dan genoeg te doen is in de wereld waarin Kratos en zijn zoon Atreus. Maar wat vinden jullie ervan?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat van God of War vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend ter ere van de koning gewenst!

Populair Nieuws