Wat vind jij van een PlayStation 4.5? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 26 maart 2016 om 15:00
xgn google image
Het vernieuwen van je hardware. Techgiganten doen het vaker, om zo toch nog even wat extra exemplaren te verkopen van hun console en meer een naam op te bouwen onder allerlei consumenten. De echte hamvraag vandaag is: hoe staan jullie tegenover een PlayStation 4.5?
De laatste keer vroegen wij hoe jullie tegenover de PlayStation VR staan. Virtual Reality schijnt steeds groter te worden, maar twintig jaar geleden was er ook al een fase van VR. En juist daarom geven wij het woord aan alias link, die terugverwijst naar dat tijdperk.
Goed punt alias link, dat is namelijk iets wat vaak vergeten wordt! Er is een kleine groep mensen die inderdaad misselijk worden van de VR-brillen, dus het is maar de vraag of je er als gamer bijhoort. Zou natuurlijk wel zonde van het geld zijn, als dat zo is.
We laten de arcadehallen even achter ons, al zal de XGN Doe Mee dat zeker in het achterhoofd houden. We richten ons nu even op Sony en diens paradepaardje: de PlayStation 4. Bronnen beweren dat het Japanse bedrijf bezig is met een PlayStation 4.5; een verbeterde PlayStation 4. De console bestaat alweer bijna tweeënhalf jaar, dus een nieuwere versie zou niet raar zijn. Microsoft deed het ook met diens Xbox 360 toentertijd. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van een PlayStation 4.5?

Zouden jullie er blij mee zijn of juist niet? Of trekt een vernieuwde PlayStation 4 jou juist net over de grens om er één te kopen, als je er nog geen één hebt? Laat het ons in weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij er juist zo tegenaanstaat. Zien we jullie volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee!