Wat vind jij van Destiny 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 30 september 2017 om 15:00
xgn google image
Voordat oktober begint en wij een ontzettend goede lading aan titels mogen verwachten, sluiten we september af met de XGN Doe Mee die zich richt op Destiny 2 en wat jullie na een maand spelen van de game vinden. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij wel benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Wolfenstein 2: The New Colossus. De shooter komt eind oktober uit en ondervindt op die dag hevige concurrentie; 27 oktober kent namelijk meerdere uitstekende releases: de nieuwe Wolfenstein dus, Super Mario Odyssey en Assassin’s Creed Origins. Maar die verwachtingen over Wolfensten 2, daar ging het over. mvoske heeft het laatste woord voor deze keer:
Het kan inderdaad één van de hoogtepunten voor de Switch worden mvoske, maar daarvoor moet je nog wel even wachten. Waar de titel eind oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One uitkomt, daar is de Switch-release pas in 2018 te vinden. Maar uitgaande van de positieve berichten over DOOM op de Nintendo Switch, lijkt ook deze game een knaller te worden op die console!
Goed, eventjes genoeg over Wolfenstein 2. Afgelopen week was een druk weekje in de wereld van games: FIFA 18 is sinds gisteren verkrijgbaar, evenals de SNES Mini, en we zagen een spiksplinternieuwe trailer van Red Dead Redemption 2 die ons deed watertanden naar de lente van 2018. Maar voordat wij vragen over die laatste twee onderwerpen gaan stellen, gaan we even terug naar begin september. En wel naar:

Wat vind jij van Destiny 2?

Het is iets wat de XGN Doe Mee zich al langer afvraagt, maar wij willen de XGN’ers even de tijd geven om een goed oordeel te hebben over Bungie’s nieuwste titel. De raid is al langere tijd uit, de drie facties zijn sinds afgelopen week weer te vinden en de komende maanden zal je het als Destiny-speler daarmee moeten doen. Maar wat vind je er nu van? Is de game een waardige opvolger van diens voorganger? En speel je het wel of niet, en zo ja: hoeveel?
Een boel vragen weer, maar de XGN Doe Mee is altijd benieuwd naar jullie meningen. Laat in de reacties hieronder dus weten wat jij ervan vindt en dan wensen wij jullie veel plezier met de nieuwe FIFA, SNES Mini of een andere game. Een fijn weekend gewenst!