Wat vind jij van Avengers Infinity War? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 05 mei 2018 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee beweegt zich eventjes naar ander terrein en gaat van de games naar de films, maar wel een film die goed wordt onthaald: Avengers Infinity War. Jullie bevindingen staan centraal! Welkom bij de XGN Doe Mee!
Tijdens het koningsweekend waren wij benieuwd naar jullie bevindingen rondom God of War. De nieuwste titel van Santa Monica Studio breekt namelijk allerlei records, zoals dat God of War de snelst verkopende PlayStation 4 exclusive is. Maar jullie reacties op de game zijn voor de Doe Mee het belangrijkste! Gipetto heeft deze week de eer:
Die kans is zeer aannemelijk Gipetto, aangezien God of War regisseur Cory Barlog heeft laten weten dat hij al ideeën heeft voor God of War 6 en eventueel zelfs verdere vervolgen. En gezien het succes van de game is dat natuurlijk een logisch vervolg.
Goed, van de epische strijd van Kratos gaan wij naar een ander epische voorstelling: Avengers! Sinds afgelopen week is Avengers: Infinity War namelijk in de bioscoop en ook de XGN Doe Mee heeft hem al aanschouwd. Maar wij willen graag weten wat jullie ervan vinden. Daarom:

Wat vind jij van Avengers Infinity War?

Tien jaar lang Marvel Cinematic Universe heeft geleid tot Infinity War en met de gigantische cast, het samenkomen van de vele verhaallijnen en de strijd tegen Thanos. Maar wat is nu het resultaat? Wat vind jij van de film?
Laat het ons weten in de reacties hieronder, maar gelieve geen spoilers in de reacties te plaatsen, aangezien er nog genoeg mensen zijn die de film nog niet hebben gezien. De Doe Mee bedankt jullie alvast daarvoor en wenst jullie ook een fijn weekend toe. Tot volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws