De vijf gekste Trials bikes om op te rijden - Racen in stijl?

  Trials gaat alweer een tijdje mee. Wat in het begin van de 21ste eeuw start als een klein spelletje in Java, is uitgegroeid tot een volwaardige gameserie. Met Trials Rising in het vooruitzicht, stappen wij nog even op de vijf gekste Trials bikes uit de serie.

  5. TKO-Panda (Trials Fusion)

  De eerste Trials bike in onze lijst is niet eens een motor. De TKO-Panda is namelijk een quad in Trials Fusion. Het grote voordeel van rijden met dit voertuig is dat je een stuk stabieler bent dan met de tweewielers. Met name in de multiplayer van Trials Fusion zie je hoeveel voordeel dit oplevert tijdens een race.

  De TKO-Panda is onder veel hardcore fans niet bepaald geliefd. Zij zien de Trials bike als een groot en lomp voertuig dat veel minder aandacht had moeten krijgen. Daarnaast heeft de quad ook veel last van wiel glitches en andere gekkigheid. Toch vindt de doorsnee speler dat de TKO-Panda zorgt voor wat leuke afwisseling in al dat geweld op de motoren.

  4. Micro Donkey (Trials HD, Trials Evolution)

  Nee, de Micro Donkey is geen kleine ezel met een verbrandingsmotor (ook al zou dat wel heel stijlvol zijn). Het lijkt meer op de opgevoerde scooter van je oudere broer, die door de jaren heen is gekrompen. Een Trials bike die dus zeker niet in deze lijst mag ontbreken.

  De Micro Donkey is een van de lastigste motoren om op te rijden. Dit heeft te maken met de enorme hoeveelheid paardenkracht in combinatie met de stuurgevoeligheid. Een klein beetje gas kan de onervaren speler zo over de kop laten vliegen. De Micro Donkey is dan ook een motor die vooral hele goede Trials spelers een extra uitdaging geeft.

  3. Gecko 520 BMX (Trials Evolution)

  Veel Nederlanders zijn dol op fietsen. De wind in je haren, fietsers die niet doorrijden, auto’s die je van je sokken blazen, wat is er nou niet leuk aan? Voor iedereen die zijn liefde voor de tweewieler nog sterker wil uiten, heeft ontwikkelaar RedLynx de Gecko 520 BMX uit Trials Evolution: Origin of Pain om mee te spelen.

  Deze Trials bike is een fiets in de meest letterlijke zin van het woord. Met de Gecko 520 BMX rijd je al trappend over alle obstakels heen. Als je er überhaupt al overheen komt. Deze DLC voor Trials Evolution heet niet voor niets de Origin of Pain. Er is geen woord over gelogen!

  2. Rabbit (Trials Fusion)

  Je neemt de Gecko 520 BMX. Je verwijdert het zadel en vervangt de banden met kleinere modellen. Vervolgens verdun je het frame om het voertuig nog lichter te maken. Ten slotte maak je een oncomfortabel zitvlak aan het frame vast. Gefeliciteerd, je bent nu de trotse eigenaar van de Rabbit Trials bike.

  De Rabbit is, net zoals zijn dierlijke naamgenoot, een meester in hoppen. Deze fiets heeft geen specifieke levels en is vooral bedoeld voor mensen die een extra uitdaging in Trials Fusion zoeken. Het zou zomaar kunnen dat RedLynx zo'n fiets ook in Trials Rising heeft gestopt. Daarvoor moeten we alleen nog even de release van de game afwachten, namelijk 26 februari.

  1. Unicorn MK II (Trials Fusion)

  Er was eens een kat die stuntcoureur wilde worden. Hij tuurde uren naar gehelmde mannen op de meest uiteenlopende tweewielers. Hij zag ze rijden, vallen en opstaan, maar vooral heel veel vallen. De kat vond dit maar raar. Waarom zou je op iets rijden waar je zo gemakkelijk van afdondert?

  Eenmaal thuis bedacht hij een baanbrekende motor. Een voertuig dat de kracht van een machine en de elegantie van een dier combineert. Het resultaat was een mechanische eenhoorn die hij de Unicorn MK II noemde. Wat er met de eerste versie is gebeurd, is nog steeds een raadsel. De Unicorn MK II is zonder twijfel de gekste Trials bike om op te rijden en staat dan ook terecht op de eerste plaats in onze lijst.

  De vijf gekste Trials bikes om op te rijden

  Dit was onze lijst van de vijf gekste Trials bikes om op te rijden. Het volgende deel in de serie, Trials Rising, is vanaf 26 februari te koop voor de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Wat vind jij de gekste Trials bike? Laat het ons weten in de reacties!

  Trials 2: Second Edition

  Verkijgbaar vanaf 28 may 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.