Wat vind jij de beste game van dit jaar? - XGN Doe Mee

  De goedheiligman is wederom in het land, maar de XGN Doe Mee gaat het daar niet over hebben. Neen, wij blikken alvast vooruit op de eindejaarslijstjes en wat de beste game van dit jaar gaat worden. En daar hebben we jou voor nodig!

  Een week geleden vroegen wij wat jullie nu de beste multiplayermap vinden van alle Call of Duty games. Om te zeggen dat er veel zijn verschenen is een understatement, met veel nieuwe DLC per deel. Deze keer krijgt abe-schippers-7 de eer om zijn zegje te doen:

  abe-schippers-7 – Level 1

  Ik vond Hijacked (Black Ops 2) de leukste map van de afgelopen Call of Duty games. Daarnaast waren ook Strikzone (Ghosts), Arkaden (MW3), Terminal (MW2), Skidrow (MW2), Summit (Black Ops) en Nuketown goede kanshebbers!

  Veel keuzes abe-schippers-7, maar het viel de XGN Doe Mee op dat meerdere XGN’ers moeite hadden om één map te kiezen. Niet alleen de hedendaagse Call of Duty games, maar ook de oudere titels met het WOII-thema zijn volop aanwezig. Denk maar eens het verwoeste stadje Villers-Bocage of een schietpartij in de spoorwerf van Stalingrad.

  Genoeg over Call of Duty, tijd voor de nieuwste vraag! Het einde van dit kalenderjaar nadert en dus gaan er verschillende eindejaarslijstjes langskomen, die jullie allemaal nog wel voorbij zien komen. Maar voor nu richten wij ons tot jullie! Want:

  Wat vind jij de beste game van dit jaar?

  Tijdens de Game Awards afgelopen vrijdag kwam The Witcher 3: Wild Hunt als beste uit de bus, maar het gaat om jouw mening. Dus welke titel heeft jou dit jaar opgeslokt en later uitgespuugd en waar je terug bij blijft komen? Misschien toch Fallout 4? Of een iets kleinere titel als Everybody’s Gone To The Rapture?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij deze game helemaal kapot hebt gespeeld en waarom dit dé beste game van 2015 is. Geniet van het sinterklaasweekend en tot volgende week!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.