Vijf redenen om uit te kijken naar The Division 2 release

  De straten van Washington zijn nagenoeg leeg, overal ligt puin en er zijn plunderende bendes op de been. Jij bent agent bij een speciale Division-factie die de vrede moet herstellen in de hoofdstad van de Verenigde Staten. Maar wat maakt The Division 2 nu zo bijzonder? Dit zijn vijf redenen om uit te kijken naar The Division 2 release.

  Het is alweer bijna drie jaar geleden dat we New York moesten ontdoen van de Green Poison. Dat is sowieso al een reden om uit te kijken naar The Division 2 release. Wanneer je de Division leuk vond, dan is The Division 2 ook wat voor jou. In ons artikel over The Division 2 beta gameplay, geven we aan dat er veel gelijkenissen zijn tussen beide games.

  Waanzinnig Washington

  Ditmaal speelt de nieuwe The Division game zich af in de prachtige hoofdstad van de Verenigde Staten, beter bekend als Washington DC. De plaats waar de regering van dit enorme land zich heeft gevestigd. Het Witte Huis, The Capitol en het Washington Monument zijn alledrie prachtig en deze locaties komen ook voor in de nieuwe game van Ubisoft.

  Normaal gesproken zie je alleen beelden van een verschrikkelijk druk Washington DC. De straten lopen over van de zakenlui en leden van de regering die op weg zijn naar hun werk. Overal rijden auto’s, fietsen mensen en lopen mensen hard. Deze drukte staat in contrast met de leegte die er heerst in Washington DC na het uitbreken van een epidemie.

  Keihard knallen in de co-op

  Daarnaast is er goed nieuws voor de co-op fanaten onder ons. The Division 2 is namelijk nog leuker om met meerdere mensen te spelen. Samen ga je de strijd aan tegen de verschillende facties, die niets dan kwaad in de zin hebben. Zeg nu eens eerlijk: samen is toch bijna altijd leuker dan alleen?

  Tactiek is dan ook zeer belangrijk in de nieuwe game van Ubisoft. Alleen strijden tegen de verschillende groepen gaat lastig worden, want er zullen eigenlijk te veel tegenstanders zijn om alleen aan te kunnen. Samen spelen, communiceren en keihard knallen zijn de dingen die ons laten uitkijken naar de release van The Division 2.

  Prachtig post-apocalyptisch

  Zeg nu eens eerlijk: zijn we niet allemaal gek op post-apocalyptische werelden? Series als The 100 en The Walking Dead zijn enorm populair, maar ook Fallout en Metro games zijn voor menig gamer favoriet. Het maakt niets uit of het gaat over afschuwelijke hersenetende zombies of een over een nucleaire ramp veroorzaakt door de mensheid: post-apocalyptisch is top.

  In The Division 2 ga je het avontuur tegen de verschillende vijandige groepen aan in een post-apocalyptische setting. Er is nauwelijks autoriteit meer, maar het recht van de sterkste geldt, zoals dat ook in de natuur werkt. Uiteraard kun je met een aantal slimme trucs proberen om de vijand om de tuin te leiden, maar dat gaat niet gemakkelijk worden. Uiteindelijk zal het aankomen op een keiharde strijd!

  Strijden tegen fascinerende facties

  We hebben ze al een paar genoemd, maar de facties in The Division 2 zijn onberekenbaar en niet uit het veld te slaan. Wanneer de ene leider valt, zullen er anderen opstaan en de macht die hieraan verbonden zit, is precies wat de facties willen. Na The Division 2 release zullen er vier facties beschikbaar zijn. Dit zijn de True Sons, Hyenas, Outcasts en Black Tusk.

  De True Sons is een groep militairen die van hun expertise gebruik maakt om de vijanden te domineren. De Hyenas zijn misschien wel de gevaarlijkste groep, omdat het gaat om een stel opportunische strijders dat alles pakt wat ze pakken kan.

  Maar ook de Outcasts is een groep om rekening mee te houden. Deze groep bestaat uit een aantal mensen dat in quarantaine geplaatst is en daar nu wraak voor wil. De verschrikkelijke, gewelddadige leider wil pijn en verdriet zien in de wereld en daarvoor moet er worden gemoord. Dan is er nog Black Tusk. Deze groep is zeer geheimzinnig, maar wel uitstekend georganiseerd. Er is niets bekend over de leden van Black Tusk.

  Strijden in The Dark Zone

  Naast het brute verhaal van The Division 2 is er nog een hele toffe modus. De PvP-modus, genaamd The Dark Zone. In de eerste Division Game was dit een prachtige, grote wereld waarin veel spelers het tegen elkaar opnemen. De kans is groot dat een soortgelijk concept zal worden gebruikt voor The Division 2.

  De ontwikkelaar heeft nog niet veel bekendgemaakt over de multiplayer modus die beschikbaar zal zijn na The Division 2 release. In de beta hebben we al even mogen genieten van deze gave multiplayer modus. Wanneer je het complete verhaal van The Division 2 hebt gespeeld, kun je je nog uren vermaken in de Dark Zone. De modus wordt pas beschikbaar als je enkele missies uit het verhaal hebt voltooid.

  Vijf redenen om naar The Division 2 release uit te kijken

  Dit waren vijf redenen om naar The Divsion 2 release uit te kijken. Wat vonden jullie van de private beta van The Division 2? Laat hieronder een reactie achter!

  Tom Clancy's The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.