Deze 10 ontbrekende emoji willen wij nog graag willen zien

  Laatst werd aangekondigd dat er nog meer emoji werden toegevoegd aan het al grote aanbod van emoji. Toch ontbreken er nog een hoop emoji die wij nog wel graag zouden willen zien. Zijn er al hartjes in alle kleuren, zijn de flora en fauna compleet? Of is er een emotie die nog niet in emoji is uit te drukken? Je leest het hier in dit artikel met 10 ontbrekende emoji!

  10. Dabbende emoji

  We beginnen deze lijst met 10 ontbrekende emoji met de ‘dabbende’ emoji. Deze bekende dansbeweging werd ineens razend populair nadat rapgroep Migos ermee begon in haar nummer ‘Look At My Dab’ (Bekijk die in de video hierboven). De dab werd een trend en wereldwijd door iedereen nagedaan. Deze dansbeweging is nu bijna onmisbaar van de dansvloer of van welke videoclip dan ook.

  Waar deze iconische beweging nog wel ontbreekt is op ons toetsenbord, de dabbende emoji is er namelijk niet. Of nou ja, nog niet. De emoji is erg populair op website emojirequest.com, daarop kun je stemmen voor emoji die nog niet beschikbaar zijn, maar je wel graag wilt gebruiken.

  9. Missende tand emoji

  Op nummer negen in deze lijst met 10 ontbrekende emoji staat de ‘missende tand’ emoji. Ook deze emoji is erg populair op website emojirequest.com. De missende tand emoji kan voor meerdere doelen inzetbaar zijn, je mist simpelweg een tand, je bent tijdens een rondje boksen in elkaar geramd of je tand is net getrokken bij de tandarts.

  Jammer genoeg kun je deze emoties nog niet uitdrukken via emoji door het ontbreken door de missende tand emoji.

  8. In elkaar geslagen emoji

  Deze heeft veel weg van de missende tand emoji, maar kan meerdere dingen betekenen. De in elkaar geslagen emoji is nog wat ernstiger, een bont en blauw gezicht met uitgeslagen tanden en blauwe ogen. Dat is wat wij voor ons zien als we denken aan een in elkaar geslagen emoji.

  Misschien ben je wel in elkaar geslagen, wederom tijdens sporten, of door iemand anders en wil je dit uitdrukken in emoji omdat dat makkelijker is dan te omschrijven hoe je eruitziet. Dan kun je natuurlijk een foto sturen, maar wil je wel dat iedereen weet hoe je in elkaar gemepte gezicht eruitziet? Kortom, wij zouden graag een in elkaar geslagen emoji willen zien.

  7. ‘Ik heb honger’ emoji

  Om nummer zeven in deze lijst met ontbrekende emoji staat de ‘ik heb honger’ emoji. Dat deze emoji nog steeds ontbreekt, is onbegrijpelijk. Hoe vaak zit je wel niet op je kamer te gamen en krijg je op gegeven moment enorme trek? Dan kun je naar beneden lopen om eten te gaan halen, of je kan je ouders een ‘ik heb honger’ emoji sturen.

  Op deze manier kun je ongehinderd doorspelen en wachten op je eten. Natuurlijk is de emoji handig voor veel meer situaties. Als je gaat afspreken met je vriendengroep en je gooit de ‘ik heb honger’ emoji in de groep, dan zou het zomaar kunnen zijn dat jullie daardoor nog gezamenlijk een hapje gaan eten.

  6. ‘Talk to the hand’ emoji

  Op nummer zes in deze lijst met 10 ontbrekende emoji staat de ‘talk to the hand’ emoji. Je kan deze emoji perfect gebruiken als je even geen zin hebt om met iemand te praten of geen zin hebt in een bepaald gespreksonderwerp. Als je beste vriend je voor de duizendste keer vraagt jouw huiswerk door te sturen, of als je broertje maar niet stop met zeuren over het feit dat jij zijn controller hebt gebruikt.

  Alles in één klap opgelost door de ‘talk to the hand’ emoji, als deze er zou zijn dan. Door de wellicht effectieve werking staat deze emoji op de zesde plek in deze lijst met 10 ontbrekende emoji.

  5. ‘Ik zie je wel’ emoji

  Op nummer vijf in deze lijst met ontbrekende emoji staat de ‘ik zie je wel’ emoji, althans zo noemen wij hem. De emoji houdt namelijk de wijs -en middelvinger bij zijn ogen en geeft daarmee aan: ik zie je wel hoor! De emoji kan meerdere dingen zeggen: ‘je moet goed kijken’, ‘ik weet dat je liegt’ of ‘ik zie je wel’ bijvoorbeeld.

  Deze emoji is dan misschien niet erg essentieel als je kijkt naar haar betekenis, maar ziet er wel komisch uit. Er zijn mensen die er niet tegen kunnen als je je vinger dicht bij je oog houdt, dus misschien kun je met deze emoji deze mensen een beetje irriteren.

  4. Stenen hart emoji

  Op nummer vier in deze lijst met 10 ontbrekende emoji staat het stenen hart emoji. Er zijn al veel verschillende hartjes te vinden tussen de emoji die we kennen, in allerlei kleuren waarvan er laatst nog meer zijn toegevoegd. Het hart dat alleen nog ontbreekt is het hart waarvan we allemaal hopen dat we die niet hebben: een stenen hart.

  Stel je wilt je vrienden laten weten dat je even geen emoties meer hebt na een avondje stappen: stuur een stenen hart emoji. Of je krijgt een filmpje doorgestuurd waarin iemand een oud, moeilijk te been vrouwtje niet helpt met oversteken: stuur een stenen hart emoji.

  3. Frankenstein emoji

  Op nummer drie in deze lijst met 10 ontbrekende emoji staat de Frankenstein emoji, want ook die ontbreekt momenteel nog. Het kan soms zijn dat je je voelt als Frankenstein of iemand anders voor Frankenstein uitmaakt. Of het is Halloween en je wilt verkleed als Frankenstein, dus wil je dat aan iedereen laten weten via een emoji.

  Überhaupt meerdere Halloweenfiguren als emoji, er zijn er al wel een hoop. Bijvoorbeeld het spook, de dracula, een spin of een pompoen. Kortom, we hebben die Frankenstein emoji nodig!

  2. Bi-vlag emoji

  Op nummer twee in dit artikel met 10 ontbrekende emoji staat de bi-vlag. De regenboogvlag, die de homoseksuele gemeenschap vertegenwoordigt, bestaat al wel als emoji, maar andere gemeenschappen worden nog niet als emoji vertegenwoordigd. De bi-vlag is in de kleuren roze, blauw en paars.

  Je kan overigens ook meerdere kanten op met de bi-vlag, natuurlijk de vlag zelf, maar ook een hartje in dezelfde kleuren. Zo zijn er meerdere gemeenschappen met eigen vlaggen of symbolen, waarvan er nog maar weinig (bijna geen) als emoji voorkomen. Bekijk indien je geïnteresseerd bent onze special met de beste lghbt-series op Netflix!

  1. Sad Pepe

  Op de eerste plek in deze lijst met ontbrekende emoji staat de zogenaamde Sad Pepe. Dit zielige kikkergezicht is online erg bekend en komt in vele memes voor. Het kikkergezicht is heel populair en wordt vaak gebruikt om een zielige gebeurtenis te omschrijven.

  Dat Sad Pepe nog niet als emoji bestaat is onbegrijpelijk. Er zijn shirts, posters en Twitch-smileys gemaakt van deze zielige kikker, maar er is nog geen emoji van. Dat wordt dus hoog tijd!

  Deze 10 ontbrekende emoji willen wij nog graag willen zien

  Dat waren de 10 nog ontbrekende emoji die wij graag nog zouden willen zien verschijnen op ons toetsenbord. Welke emoji zou jij nog graag willen zien? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.