Top 5 handige en leuke gadgets voor kids - Van klein tot groot

Article
maandag, 02 april 2018 om 11:03
top 5 gadgets voor kids van klein tot groot 128349 1
Gadgets voor kids zijn altijd handig en leuk. Zo wist vorig jaar een heel simpel product het hele schoolplein over te nemen: de fidget spinner. In deze lijst vind je vijf producten die niet alleen een hoop plezier op kunnen leveren, maar ook nog eens handig zijn!

5. Nek leeslamp - 14,95 euro

Mocht je nou helemaal weg zijn van de verhalen van iemand als kinderboekenschrijfster Carry Slee, dan komt dit leeslampje heel goed van pas! Want voor velen is er niets leuker dan een dag afsluiten met een paar bladzijdes vol magische woorden van mevrouw Slee.
Zo'n nek leeslampje is heel makkelijk te bestellen via internet en het lampje zelf is ook nog eens zeer flexibel. Hoe je de lampjes ook wil hebben, je kunt ze instellen hoe jij ze het liefst hebt.
128350

4. Fidget Spinner - Verschillende prijzen

We konden het niet laten om de al eerder genoemde fidget spinner een plekje in de top vijf gadgets voor kids te geven. Ondanks dat de populariteit in de afgelopen maanden flink is afgenomen, kan het vingerspeeltje nog steeds erg leuk zijn.
Want als de juf of meester je een sombere dag heeft bezorgt op school zet je thuis gewoon lekker een koptelefoon op met je favoriete muziek. Geef een paar swiepen aan de spinner en verlies al je frustratie.
Tot slot kun je zo'n fidget spinner ook helemaal kopen naar jouw wens. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg met leuke lichtjes erin!
128352

3. Fingerlings - 19,99 euro

Heb jij altijd al een huisdier willen hebben, maar is je vader of moeder allergisch voor dieren? Dan biedt de huidige technologie al een tijdje een perfecte oplossing. Zo heeft Sony een intelligente robothond genaamd Aibo, maar de kosten van dit technische snufje ligt tussen de 1000 en 2000 euro.
Voor zo'n hond van Sony moet je wel héél lang centjes sparen, dus hebben we iets goedkopers, maar minstens net zo leuk: Fingerlings. Dit zijn aapjes die in allerlei verschillende kleuren komen en het liefst de hele dag aan je vinger hangen. De beestjes komen met verschillende geluiden tot leven en zorgen voor een leuk maatje om je vinger. Deze aapjes kosten per stuk 20 euro.
128354

2. Kurio TAB Advance Telekids tablet - 119,99 euro

We gaan naar een iets duurdere gadget toe. Als je binnenkort jarig bent dan heb je vooral geluk, want wie weet dat je ouders met de Kurio TAB Advance Telekids tablet aankomen. Deze tablet is namelijk ideaal als kind, aangezien je alle top spelletjes er mee kan spelen.
Daarnaast zullen je ouders ook profijt halen uit het aanschaffen van deze tablet. Er is namelijk een uitgebreide zone voor ouders waarbij ze kunnen instellen wat je allemaal op de tablet mag doen en hoe lang. Zo wordt er een veilige digitale speelomgeving gecreëerd. Tot slot zit er ook een filter op voor blauw licht, waardoor je ogen beter beschermd zijn.
128355

1. Vtech Kidizoom Action Cam - 53,99 euro

Nog een cadeautje dat je voor je verjaardag kan vragen: de Vtech Kidizoom Action Cam. Deze camera is ideaal te gebruiken als je jouw favoriete momenten op de vakantie vast wil leggen of als je gewoon een paar prachtige kiekjes wil schieten.
Mede door de zeven bijgeleverde accessoires kun je de camera overal mee naar toe nemen, of je nou een avonturier op de fiets bent of gewoon een duik wil maken in het zwembad. Ja, dat laatste kan ook, want de camera is waterdicht! Ook kunnen kinderen na het nemen van een foto, of het schieten van een filmpje, de beelden helemaal zelf bewerken.
Voor de prijs van 53,99 euro haal je met de Vtech Kidizoom Action Cam een prima eerste camera in huis. Dit is de nummer één van leukste gadgets voor kids!

De handigste en leukste gadgets voor kids

Dit waren ze, de handigste en leukste gadgets voor kids. Mocht je nou iets hebben gezien hierboven dat je hartstikke leuk lijkt, dan kun je alvast beginnen met sparen. Of je bent binnenkort gewoon jarig en kijkt je ouders héél lief aan!
Als je op zoek bent naar wat nieuwere snufjes die vooral voor ouderen heel tof kunnen zijn, bekijk dan eens de vijf interessantse Mobile World Congress 2018 gadgets.

Populair Nieuws