De 5 Fortnite updates die wij willen zien

Article
vrijdag, 13 april 2018 om 14:04
de 5 fortnite updates die wij willen zien 129771 4
Het regent iedere week met Fortnite updates, zo kregen we deze week te maken Port-a-Fort, een gadget waarmee je met één druk op de knop een fort kan neerzetten. Nu hebben wij een aantal ideetjes voor ontwikkelaar Epic Games waarmee het de battle royale modus een stukje beter zou maken.

Training

Met deze Fortnite updates die we willen zien hebben we het niet alleen over wapens, ook over het spel in het algemeen. Bijvoorbeeld deze: training. Wie namelijk zijn allereerste potje nog Fortnite kan herinneren zal een modus om te trainen wel beamen. Want wat stonden we met z'n allen te stuntelen aan het begin!
Als je er nu aan terugdenkt dan lijken het hilarische taferelen, maar diep vanbinnen kun je wel janken. Je wordt in battle royale voor de leeuwen gegooid en eer dat je het onder de knie hebt duurt wel even. Daarom pleiten wij voor een modus waarin je kan trainen!
129772

Cross-play optie uit kunnen zetten

Tot een paar weken geleden was cross-play alleen mogelijk als je als console speler in een party zat met een PC speler en vice versa. Nu kun je ook online spelers tegemoet komen die op de PC of mobiel aan het spelen zijn en dat is niet zo eerlijk.
Op de PC kun je je vingervlugheid namelijk beter tot uiting laten komen dan op de console. Dat kun je alleen al zien aan de mensen die op PC spelen en hoe snel ze allemaal forten kunnen bouwen. Het lijkt ons daarom wel zo eerlijk om de keuze te krijgen om cross-play uit te zetten.
129778 1

Outfits zonder te betalen

Met V-bucks kun jij in de game cosmetische aankopen doen. Deze digitale valuta moet je alleen wel kopen van de euro's in je portemonnee of verdienen in de Save the World modus. Nu kost deze Save the World modus je ook geld, dus er is eigenlijk geen manier om deze V-bucks gratis te verkrijgen.
Nu hopen wij dat je in de toekomst op een of andere manier deze V-bucks kan verdienen zonder geld uit te geven. Al is het door flink te grinden in een online potje battle royale, maakt ons niet uit. Wij willen ook gewoon leuke outfits verdienen zonder geld uit te geven!
129781

Kill streaks

Een beloning voor het goede potje dat je aflevert: een kill streak, dit is iets wat wij wel in één van de aankomende Fortnite updates willen zien. Dus wanneer jij bijvoorbeeld in een potje vijf mensen vermoord krijg je een beloning. Denk hierbij aan een upgrade van je groene wapen naar een blauw wapen.
Je kunt zo'n kill streak ook koppelen aan de suggestie op de vorige pagina: V-bucks! Dus vijf kills in een potje staat gelijk aan een beloning van 10 V-bucks. Met deze kill streaks nodig je mensen ook uit om niet te campen en die paar beloningen te pakken.
129792

Nieuwe delen op de map

Dit is één van de Fortnite updates die er in de toekomst ook zeer waarschijnlijk zal gaan komen: nieuwe delen op de map. Epic Games heeft namelijk eerder aangegeven dat het open staat voor een nieuwe map, maar liever eerst de huidige map een aantal updates geeft.
Hetgeen dat wellicht voor een nieuw deel op de map kan gaan zorgen is de komeet. Al weken lang speculeert men over wat de komeet nou precies doet en velen denken dat het het einde van Tilted Towers betekent. Vandaag is er alleen weer andere info voorbij gekomen, zo zou de komeet te maken hebben met een nieuwe modus.

De Fortnite updates die we willen zien!

Hierboven zie je vijf updates die volgens ons zeer welkom zouden zijn. Wie weet dat één van deze vijf dingen binnenkort wel in de game zit, want zo goed als elke week verschijnt er een update met nieuwe content.

Populair Nieuws