5 Netflix aanraders van dit moment door de redactie!

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent uiteindelijk langer bezig met iets zoeken op Netflix dan dat je daadwerkelijk een film of serie kijkt. Met deze lijst helpen wij je uit de brand. Dit zijn vijf Netflix aanraders van dit moment door de redactie. Wat kijken wij in onze vrije tijd?

  Paramount Pictures

  Lucas: "Annihilation"

  Eind maart verscheen daar ineens Annihilation op m'n beeldscherm. Een film waarvan ik dacht dat ik die in de bioscoop zou moeten bewonderen, was ineens via de streamingdienst te kijken. Lekker, want nu hoefde ik geen geld uit te geven om naar de bioscoop te gaan.

  Al had ik dit zeker niet erg gevonden, want de film zou mijn geld dubbel en dwars waard zijn! In Annihilation volg je een groep vrouwen dat zich aan een gevaarlijke expeditie waagt in een mysterieuze zone. Deze zone ziet er op het eerste oog prachtig uit, maar kent een aantal gevaren die levensbedreigend zijn.

  Op visueel gebied ziet Annihilation er prachtig uit, de wereld wordt fantastisch neergezet en het mysterie dat de film met zich meedraagt is gaaf en laat je hardop meedenken. Een wending is dan ook niet uitgesloten bij deze film, waar Natalie Portman de hoofdrol in vertolkt. Enige minpuntje van Annihilation is dat de personages, naast die van Natalie Portman en haar man, niet heel boeiend zijn. Desondanks is Annihilation een absolute aanrader!

  Marijn: "One Punch Man"

  Mijn Netflix aanrader is natuurlijk het legendarische One Punch Man! De serie gaat over een 25-jarige man, genaamd Saitama, die verveeld raakt van vechten. Het is best begrijpelijk dat Saitama geen lol meer heeft in met mensen op de vuist gaan, aangezien hij met een enkele klap zijn tegenstanders kan uitschakelen.

  Als je een beetje van de anime bent moet je deze serie natuurlijk allang gezien hebben, maar zelfs de niet-weeaboos onder ons moeten deze show eigenlijk op z'n minst een kans geven. Gelukkig is dat nu makkelijker dat ooit, met dank aan Netflix! Kijken dus...

  Richard: "Lethal Weapon"

  Momenteel kijk ik een stuk meer series dan dat ik game. Het is makkelijker om even een aflevering te kijken dan een gamesessie te beginnen. Mijn grootste aanrader van dit moment is toch wel Lethal Weapon. Weliswaar geen Danny Glover en Mel Gibson, maar Damon Wayans (The Last Boy Scout) en Clayne Crawford mogen er ook zijn.

  Een duo dat qua aanpak mijlenver uit elkaar ligt, maar toch een gezamenlijke missie heeft: slechteriken achter de tralies zetten. Vooral Crawford weet zijn depressie personage Riggs uitermate goed over te brengen en ook Wayans’ Murtaugh is overtuigend. Lethal Weapon bevat goede humor, een beetje drama en vooral veel actie. Zeker een aanrader!

  The CW

  Luuc: "The Flash"

  Een echte aanrader van dit moment is The Flash, gebaseerd op de gelijknamige superheld van DC comics. Barry Allen wordt geraakt door bliksem en krijgt speciale krachten. Hij kan namelijk supersnel rennen!

  Het vierde seizoen van de serie loopt inmiddels op zijn einde, want er zijn nog maar zes afleveringen te gaan. Wat betekent dat we een flinke dosis actie kunnen verwachten en hopelijk een emotionele conclusie die ons weer een traantje laat wegpikken. Daarnaast heeft The Flash nog nooit een seizoen gehad dat geen fantastische finale opleverde. De verwachtingen zijn hoog.

  Netflix

  Tony: "Wild Wild Country"

  Een toffe documentaire serie die nu uit is op Netflix is Wild Wild Country. Deze serie vertelt het verhaal over de de opkomst van de Bagwan beweging. Een religieuze cult die van cultstatus groeit tot een beweging en groter wordt tot het als vijand van de Amerikaanse staat wordt gezien.

  Verschrikkelijk tof om naar te kijken en qua snelheid deed het mij denken aan Making a Murderer (2015). Je blijft constant geboeid over wat er nu weer met die groep gebeurt.

  Netflix aanraders van dit moment

  Dit waren een aantal Netflix aanraders van dit moment door de redactie. Laat je inspireren door deze keuzes en ontdek nieuwe entertainment!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.