De 5 films op Comic Con waar we dit weekend meer van zullen horen

Article
vrijdag, 10 juli 2015 om 17:38
xgn google image
In Amerika is nu de San Diego Comic Con aan de gang. Deze conventie biedt alles op het gebied van films, series, comics en zelfs games. Met interessante Q&A panels, persvoorstellingen en aankondigingen kunnen we dit weekend veel goeds verwachten vanuit San Diego. Wij bespreken vast de 5 films op Comic Con waar we meer van zullen horen.

5. Warcraft film

Hij is al sinds 2006 in de planning en uiteindelijk is alles gefilmd in januari 2014. De filmadaptatie van de Warcraft game franchise zal in juni 2016 verschijnen, vandaar dat het logisch is dat er op deze Comic Con wat van te zien zal zijn.
Universal produceert de film samen met Legendary en beide bedrijven zijn goed vertegenwoordigd op Comic Con. In de film staat de eerste ontmoeting tussen mens en ork centraal, met de nadruk op de verschillende kanten van The Alliance en The Horde.

4. The Hateful Eight

Comic Con is voor regisseur Quentin Tarantino duidelijk geen onbekend terrein. Hij is er dan ook vaak als (VIP) bezoeker of als panellid wanneer hij dat jaar met een nieuwe film komt. Dit deed hij bijvoorbeeld ook in 2012 voor Django Unchained, waarbij hij destijds scenes uit de film liet zien en uitgebreid antwoord gaf op allerlei vragen.
Ook dit jaar komt hij met z’n nieuwe western The Hateful Eight naar Comic Con en zal hij een uitgebreide Q&A beantwoorden op zaterdag. Wij zijn benieuwd met welke beelden en informatie hij komt! The Hateful Eight zal op 25 december 2015 in de bioscoop verschijnen.

3. Batman V Superman: Dawn of Justice

Aanstaande zaterdag begint Warner Bros. de dag me een Q&A panel van de cast en crew van de film Batman V Superman: Dawn of Justice. Ben Affleck heeft al aangegeven dat hij zelf een Batmanfilm wil schrijven en regisseren, maar eerst zal hij zijn rol als Batman vertolken in deze aankomende film van Zack Snyder binnen het DC-universum.
Snyder zal onderdeel uitmaken van het panel, samen met Ben Affleck (Batman) en Henry Cavill (Superman). Naast de twee hoofdrollen zullen ook Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons en Holly Hunter aanwezig zijn bij de Q&A op zaterdag.
Batman V Superman: Dawn of Justice is vanaf 23 maart 2016 te zien in de bioscoop.

2. X-Men: Apocalypse

Volgens Bryan Singer, regisseur van de nieuwste X-Men film, zal hij proberen zaterdag aan het eind van de dag iets te laten zien van de nieuwe film X-Men Apocalypse. Hij is sowieso aanwezig op Comic Con om een screening van The Rogue Cut van X-Men: Days of Future Past bij te wonen, maar heeft aangegeven dat hij graag met iets nieuws komt voor het publiek.
Wat dat precies betekent weten we niet, maar hij komt samen met een aantal cast members (wie precies is nog onduidelijk, maar mogelijk ook Hugh Jackman) om een Q&A te houden over de nieuwe X-Men: Apocalypse.

1. Star Wars: The Force Awakens

Nog voordat er ooit een eerste Star Wars film verscheen werden er al eerste beelden vertoond op Comic Con in 1976. Het is daarom ook geen verrassing dat Comic Con dit jaar weer voor een groot deel in het teken zal staan van de nieuwe Star Wars, die voor elke Comic Con-bezoeker erg belangrijk is.
Vandaag komt er (later op de dag in San Diego) een panel waar regisseur J.J. Abrams zelf langskomt, samen met scriptschrijver Lawrence Kasdan. Ook zijn er een stel “mystery guests” en zal er een speciale preview komen van Star Wars The Force Awakens.
Het is uiteraard nog onbekend wie er precies allemaal aanwezig zijn bij het panel, maar het belooft iets speciaals te worden!