Black Ops 3 details - Twitter explodeert met reacties

Article
vrijdag, 10 juli 2015 om 15:59
xgn google image
Het is een feit! Gisteravond werd de Shadows of Evil zombies trailer onthuld en daarnaast kwam er nog meer Black Ops 3 details naar buiten. Uiteraard zorgde dit voor veel reacties op social media. Er werd veel gesproken over de Collector's Editions en ook de cast werd besproken.
Eerder op de dag lekte er nieuws uit dat er een speciale Black Ops 3 Juggernog Edition uit zou komen met een werkende mini-koelkast. De geruchten werden later op de avond bevestigd en twitter explodeerde.
Veel mensen reageerden positief op de mini-koelkast, maar is een mini-koelkast de € 199,99 waard? Op twitter uitten sommige mensen hun dillema en voor sommigen is de knoop snel doorgehakt!
Fans die niet aanwezig waren bij op San Diego Comic Con en dus niet de panel hebben kunnen bijwonen bleven echter wel met vragen achter. Welke Collector's Edition is beschikbaar in welk land? Wij weten in ieder geval dat de Juggernog en Hardened Edition beschikbaar zijn in Nederland! Wij weten waar je ze kan pre-orderen!
Maar niet alle reacties op twitter gingen over de Collector's Edition. Veel twitteraars waren enthousiast over de spectaculaire Black Ops 3 Shadows of Evil zombies trailer. En eerlijk is eerlijk, wij waren ook wel erg enthousiast!
Maar je moet ook wel enthousiast zijn als je ziet welke sterren de stemmen hebben ingesproken van de zombies cast. Het is nog even wachten tot 6 november, maar wij zijn heel erg benieuwd naar de Shadows of Evil zombies mode!

De Black Ops 3 details release is geslaagd!

Met alle positieve tweets kan je wel zeggen dat de Black Ops 3 details release op San Diego Comic Con geslaagd is. Het is nog wel een tijdje wachten totdat de game gespeeld kan worden. De multiplayer beta begint op 19 augustus en de game is volledig speelbaar op 6 november. Wat vind jij van alle Black Ops 3 details tot dusver?