Vijf bekende sterren met een zwaar verleden

Article
zondag, 08 maart 2020 om 15:00
steve harvey rechtenvrijf1583746100
Als je denkt dat Keanu Reeves het zwaar heeft gehad, wacht maar totdat je deze sterren hebt gezien. Er zijn flink wat sterren die fline tegenslagen kennen. Wij zetten er vijf voor je op een rij!

Steve Harvey

Steve Harvey ken je misschien wel van bekende shows als Family Feud of Little Big Shots. En hoewel het erop lijkt dat hij alles heeft was dat eerst totaal niet zo. Hij begon namelijk eerst als een comedian. Hij kwam net door een scheiding heen en had bijna geen geld. Al het geld dat hij had ging naar zijn kinderen. Uiteindelijk lukte het hem niet om een succesvolle comedian te worden waardoor hij op straat eindigde. Hij leefde een tijdje lang in zijn auto en nam douches in hotel badkamers en zwembad douches. Dit duurde drie jaar lang voordat hij er eindelijk boven op kwam. Volgens hem maakt het niet uit wat voor verleden je hebt, zo lang als je doorzettingsvermogen hebt zal je het halen!
jim carrey rechtenvrijf1583746209

Jim Carrey

Jim heeft ons allemaal laten lachen met zijn rare gezichten en grappige performances. Maar in de tijd dat hij opgroeide naar acteur en comedian had hij het niet makkelijk. Zijn vader verloor zijn baan als accountant toen Jim 14 jaar oud was. Dit zorgde ervoor dat zijn familie door extreme zware tijden ging. Jim was een goede student, maar moest hierdoor buiten school om 8 uur per dag werken.
Dit zorgde ervoor dat al zijn cijfers diep de grond in zakten. Het resultaat dat eruit kwam was dat hij en zijn familie uiteindelijk in een camper moesten wonen. Jim kreeg toen zijn debuutshow op 15-jarige leeftijd in Toronto's Yuk Yuk club. De show was totaal niet succesvol, maar Jim bleef doorgaan. Hij stopte met school op 16-jarige leeftijd om een full-time comedian te worden. En zoals je misschien wel weet, heeft dat goed uitgepakt want Jim hoeft zich echt geen zorgen meer te maken om geld.
50 cent rechtenvrijf1583746389

50 cent

We kennen hem allemaal als rapper 50 cent. Maar voordat hij een Hip Hop icoon werd was hij Curtis Jackson. Hij was geboren bij een bevalling van de15 jaar oude Sabrina. Door haar werd hij alleen opgevoed omdat zijn vader hem had verlaten toen hij werd geboren. Sabrina had geen andere keuze om cocaine te dealen om genoeg geld te krijgen voor haar zoon. Helaas was er op een dag iemand die haar drankje had gedrogeerd wat ervoor zorgde dat ze flauw viel. Iemand had toen alle ramen dicht gedaan en het gas aan gedaan waardoor haar leven eindigde. Curtis was toen nog maar 8 jaar oud. Hij trok toen in bij zijn opa en oma die hun best deden om hem van de straten te houden. Maar op 12-jarige leeftijd begon Curtis ook met drugs dealen. Hij werd gearresteerd en gebracht naar een bootcamp waar hij zogenaamd (volgens hem) 9 keer is geschoten. Hierna veranderde hij zijn leven en werd hij ook wel bekend als 50 cent.
oprah rechtenvrijf1583746533

Oprah Winfrey

De talkshow-legende Oprah Winfrey en de eerste Afrikaanse-Amerikaanse vrouw die ooit een miljardair is geworden. Oprah Winfrey is door een zware jeugd heen gegaan om zoveel in haar leven te bereiken. Oprahs moeder was een single tiener en Oprah leefde bij haar oma tot ze zes was. Toen ze die leeftijd had bereikt ging ze terug naar haar moeder die voor het grootste deel van haar jeugd er niet was omdat ze volle uren maakte als hulp in het huishouden. Terwijl ze 9 was waren er vaak bekende mannen en andere bezoekers die haar huis in kwamen en haar gingen aanranden. Oprah probeerde meerdere keren weg te rennen van huis en op de leeftijd van 14 woonde ze alleen. Veel mensen weten ook niet dat ze als tiener geboorte gaf aan een zoon, maar die ging dood vlak na de geboorte. Gelukkig kon Oprah uiteindelijk bij haar vader intrekken. Haar vader was erg streng en ze moest een goede opleiding volgen. Vanaf dat punt is het alleen maar beter gegaan.

Eminem

Veel mensen weten wel door zijn raps dat Eminem een zware jeugd had. Maar wat heeft hij precies meegemaakt? Nou zijn vader heeft hem achtergelaten toen hij net geboren was. Wat ervoor zorgde dat zijn moeder hem alleen moest opvoeden. Zijn moeder kon niet langer dan een paar maanden een baan vasthouden dus ze moesten vaak verhuizen naar een andere plek of naar publieke huizen met meerdere mensen. Eminem moest dus ook vaak naar verschillende scholen gaan maar omdat hij zo klein was had hij moeite met "erbij" horen. Dit zorgde er al vaak voor dat hij werd gepest. Vaak werd hij in elkaar geslagen tot het punt dat hij flauwviel en niet meer wakker werd. Eminem heeft ook al vaker laten weten dat zijn moeder verslaafd was en hem heeft misbruikt. De moeder heeft tot op deze dag tegen iedereen verteld dat het een leugen is en heeft zelfs meerdere keren een rechtzaak gestart tegen hem. Uiteindelijk heeft hij al zijn slechte ervaringen en woede veranderd in raps.