Vier Halloween in NBA 2K23 MyCareer seizoen 2

Article
donderdag, 27 oktober 2022 om 14:00
nba 2k23 seizoen 2f1666703176
Nu NBA 2K23 al anderhalve maand uit is, wordt het weer de hoogste tijd voor een nieuw seizoen. In NBA 2K23 MyCareer modus zijn er dan ook weer nieuwe verassingen toegevoegd en dit seizoen staat helemaal in het teken van het Wilde Westen.

Seizoen 2 brengt nieuwe kledingstukken met zich mee

Bij een nieuw seizoen zijn er natuurlijk ook weer nieuwe rewards te behalen in NBA 2K23 MyCareer. Als je de modus voor het eerst opstart dit seizoen krijg je als level 1 meteen twee shirtjes. Eén shirt is om de start van het nieuwe seizoen te vieren en het andere shirtje is een Breast Cancer Awarness shirt. Het is namelijk Breast Cancer Awareness month.
Ook zijn er in NBA 2K23 MyCareer weer verschillende verassingen te krijgen die in samenwerking zijn met Mountain Dew. Het sportdrankje heeft namelijk een Halloween smaak genaamd VooDew. In NBA 2K23 MyCareer kun je dus tijdens het behalen van levels dit seizoen een trui, trainingsbroek, hockeymasker en handschoenen in het thema van VooDew krijgen. Verder blijft oktober de maand van Halloween. Daarom zijn er ook een paar kostuums te verkrijgen. Bij het behalen van level 30 krijg je een skeletten pak en bij level 40 een Jabbawockeez outfit, geïnspireerd door de mascottes.
Het is voor vele al bekend dat de rapper J. Cole dit jaar in de schijnwerpers wordt gezet in NBA 2K23 MyCareer. Er komt dan nu ook weer een kledingmerk van de artiest zijn platenlabel naar de game. Vanaf dit seizoen zijn er verschillende kledingstukken met het merk Dreamville erop (de platenlabel van J. Cole). Deze Dreamville kledingstukken zijn te koop bij SWAG's en verschillende pop-up stores in de stad.
nba 2k23 seizoen 2 2f1666703230

MyTeam rewards in NBA 2K23 MyCareer seizoen 2

Als je meer een fan bent van MyTeam is levels behalen in NBA 2K23 MyCareer het nog steeds waard. Er zijn namelijk ook een paar beloningen die je verder helpen in de MyTeam gamemode. Bij het behalen van verschillende levels krijg je namelijk packs voor MyTeam.
Bij het halen van level 17 krijg je een Sharpshooters Award Pack, bij level 23 een Shades of Evo Player card en bij level 34 een Silencers pack. Vooral het Silencers pack is interessant. Dit pakketje van het vorige seizoen bevat namelijk een Pink Diamond, Diamond en Amethyst Michael Jordan en een Pink Diamond Jayson Tatum.

Griezelige evenementen

Tijdens Halloween heeft 2K natuurlijk ook weer wat evenementen georganiseerd in NBA 2K23 MyCareer. Zo zijn de nachten wat langer in de stad en hangt er 24 uur lang een duistere avondsfeer. Daarnaast wordt er ook een Trick or Treat avond georganiseerd waarin je speler een kostuum aan kan trekken om zo langs verschillende locaties te gaan voor beloningen. Er is dus weer genoeg te doen in NBA 2K23 MyCareer!