Wat verwachten jullie van Dark Souls 3? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 05 maart 2016 om 15:00
xgn google image
Genadeloos worden afgestraft, bij het minste of geringste wat fout gaat. Het is één kernformule van de Souls-serie en Dark Souls 3 nadert snel. De Doe Mee staat deze week daarom in het teken daar van. Verder een terugblik op een 'heftig' Zelda gerucht. Welkom bij de Doe Mee!
Een weekje geleden ging het over het gerucht dat de nieuwste Zelda-game, Zelda Wii U, ook op Nintendo’s nieuwe gameconsole moet verschijnen: de NX. De XGN Doe Mee vroeg zich dus af: wat vinden jullie daarvan? Deze keer heeft m1997 de ‘reactie van de week’:
Als het gerucht waar blijkt, dan lijkt het inderdaad logisch te begrijpen m1997. Zelda is én blijft een grote, gevestigde naam voor Nintendo en met een nieuwe titel op een nieuwe console zal het veel mensen over kunnen halen om de NX ook daadwerkelijk te kopen. Of dit allemaal gaat gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag.
Eventjes genoeg over Zelda, al zou de Doe Mee zich wel willen richten op de remake van Twilight Princess die sinds gisteren uit is. Maar dat doen we even niet, mede uit verzadiging van Zelda; als dat immers al kan. We richten ons vizier dan ook op Dark Souls 3, dat afgelopen week veel verscheen op diverse sites, aangezien recensenten de eerste vier uur mochten beleven. Onze vraag gaat daar op in:

Wat verwachten jullie van Dark Souls 3?

Dat Dark Souls 3 een game is die naar alle waarschijnlijkheid hoog op de verlanglijstjes van sommige XGN’ers staat, moet absoluut geen verrassing zijn. Maar wat verwachten we er nou van? Toffer dan Dark Souls of misschien een teruggooi naar Demon Souls? Of gaat From Software verder met de formule van Dark Souls II en misschien zelfs Bloodborne?
De XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie reacties en wil dus ook dolgraag weten wat jullie er van verwachten! Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij wel of juist niet uitkijkt naar Dark Souls 3. Zien wij jullie volgende week weer! Een fijn weekend gewenst!