Wat verwacht jij van Wolfenstein 2 The New Colossus? - XGN Doe Mee

  De herfst is officieel begonnen en het weer volgt het seizoen braaf met gure wind en regen. Een goed moment om binnen te zitten en lekker te gamen. De XGN Doe Mee staat deze week in het teken van Wolfenstein 2!

  Een weekje geleden ging onze vraagstelling over de footiestrijd en dan vooral over FIFA 18. Of jullie de game gingen kopen en waarom wel of niet. Velen van jullie zitten nog in de twijfelfase en dat heeft vooral te maken met de veranderingen elk jaar, of de zestig euro die je ervoor neerlegt. Voor nu heeft JordiWaal het ‘laatste woord’:

  JordiWaal – Level 2

  Ik vind de verbetering elk jaar minimaal. Voor de paar keer per maand dat ik FIFA speel houd ik het lekker bij FIFA 17 en de BETA. Over een jaar upgrade ik naar de game als de prijs rond de 20 euro is.

  Het is een goed punt: als je FIFA niet zoveel speelt elke maand, dan kun je als gamer misschien inderdaad wachten. De XGN Doe Mee kent genoeg mensen uit diens omgeving die nog even wachten met de game, aangezien Destiny 2 constant in de console zit en er nog wel wat titels aankomen waarbij je begint te watertanden.

  En over één van die titels gaan wij het ook hebben: Wolfenstein 2: The New Colossus. Voordat je in Call of Duty: WW2 weer Duitsers mag beschieten, is dat eerst al mogelijk in de nieuwe Wolfenstein. De game komt eind oktober uit en onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Wolfenstein 2 The New Colossus?

  De eerste game kwam in 2014 uit voor de hedendaagse consoles en scoorde mooie cijfers; van ons kreeg hij een 8! Maar wat verwacht jij van Wolfenstein 2? Is het een game waar je naar uit kijkt, of heb je er helemaal niks mee? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij datgene van Wolfenstein 2 verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.