Wat verwacht jij van The Last of Us Part II? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 december 2016 om 15:00
xgn google image
Het waren de verrassingen van vorig weekeinde, de aankondigingen op de PlayStation Experience. De XGN Doe Mee richt zich op één van de twee grootste aankondigingen en blikt terug op vorige week. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een week geleden vroegen wij wat jullie verwachten van The Last Guardian, het bedoelde huzarenstukje van Team Ico. Deze week kwam de game uit voor de PlayStation 4 en de reviews zijn redelijk gemixt: wij geven de game een 7.0, maar er zijn ook meerdere tienen gevallen. Ook de meesten van jullie waren kritisch en Mega Man heeft het deze week voor het zeggen:
Er zijn natuurlijk problemen geweest bij Team Ico, aangezien een gedeelte van het team is weggegaan tijdens ontwikkelingsfase. Op dat moment zijn de vergelijkingen met Duke Nukem Forever, vooral qua ontwikkelperiode, natuurlijk erg treffend en vooral aangezien die game ook gemixte reacties heeft binnen gekregen.
Goed, even genoeg over The Last Guardian, maar we blijven bij The Last-games. En wel The Last of Us Part II. Vorige week zaterdag maakte Sony vele liefhebbers gek tijdens de aankondigingen op de PlayStation Experience; The Last of Us Part II en een nieuwe Uncharted game, genaamd Uncharted: The Lost Legacy. Wij blijven echter bij The Last of Us Part II:

Wat verwacht jij van The Last of Us Part II?

De trailer heeft de tongen al flink laten bewegen en er zijn al vele theorieen over The Last of Us Part II. Wij vragen echter aan jullie wat jullie van de game verwachten. Gaat hij net zo goed worden als deel één, of wordt de game straks te overhyped? En wat verwacht je van de game zelf? We weten dat je Ellie bestuurt, maar wat de rol van Joel zal zijn is nog niet bekend. Maar wij willen dolgraag jullie gedachtes daarover horen!
Laat ons dus weten wat jij verwacht van The Last of Us Part II en ook even WAAROM jij dat verwacht. Dan zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!