Wat verwacht jij van Super Mario Odyssey? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 07 oktober 2017 om 15:00
xgn google image
De herfstmaand is eindelijk daar en het weer laat ons weten in welk seizoen we zitten. Het betekent ook de maand van tal van grote titels, met ook een grote Nintendo exclusive: Super Mario Odyssey. En over die game gaan wij het hebben. Welkom bij de XGN Doe Mee!
In het laatste weekend van september wilden wij graag weten wat jullie nu van Destiny 2 vinden. Bungie’s laatste project kwam die maand uit en we hebben een maand kunnen doorbrengen in diens wereld. Sommigen van jullie vinden de titel niet bijzonder en veelal hetzelfde, er zijn ook genoeg XGN’ers die veel uren in de game steken en er niet genoeg van kunnen krijgen. Zoals Gipetto:
Dat is natuurlijk nog steeds een groot onderdeel van Destiny 2 Gipetto: het grinden. Het behalen van de max level is inderdaad erg makkelijk, maar dan begint de lange tocht om het hoogste light-level te bereiken. Genoeg om te doen dus, terwijl oktober zich alweer aanbiedt en een compleet scala aan titels oplevert.
We noemen er een paar: Middle-earth: Shadow of War, The Evil Within 2, Gran Turismo Sport, South Park: The Fractured But Whole, Assassin’s Creed Origins en Wolfenstein 2: The New Colossus. Maar voor sommigen draait oktober om slechts één titel: Super Mario Odyssey. De besnorde loodgieter mag weer rondrennen in een open wereld, net zoals in Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Super Mario Odyssey?

Een nieuwe Super Mario game is altijd wel een flinke gebeurtenis voor Nintendo-fans. De hamvraag is echter of Super Mario Odyssey de harten van oude en nieuwe Nintendo-fans gaat veroveren. Wat verwacht jij van de game precies? Wordt zijn nieuwe sidekick Cappy een memorabele? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Odyssey. Dan zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws