Wat verwacht jij van Nintendo Labo VR? - XGN Doe Mee

Een weekje geleden wilden wij graag weten wat BioWare moet doen. De ontwikkelaar was even iets minder positief in het nieuws door een uitgebreid artikel van Kotaku, waarin het productieproces van Anthem breed werd uitgemeten en daar kwam niet veel goeds uit; het ontbreekt de maker aan visie en leiderschap, wat voor de gemixte reacties van Anthem zou hebben gezorgd. Dat die game moet worden aangepakt is ook jullie mening, zoals Andromeda al voorstelt:

Andromeda – Level 3

Bioware moet de game opknappen, net zoala games als The Division, Destiny, ESO, Rainbow Six Siege, Battlefront 2 pas later goed zijn geworden. Het begint helaas een gewoonte te worden lm games uit te brengen en dat op basis van de feedback van gamers deze wordt aangepast. Bioware moet doorgaan met de game, dat zijn ze verplicht aan de gamers die zijn teleurgesteld. Zelf vind ik het veel minder dramatisch dat hetgeen wat je allemaal leest en vermaak me er prima mee.

Het is natuurlijk wel logisch dat BioWare verdergaat met Anthem zoals Ubisoft met The Division doet en Bungie met Destiny, want de community wil natuurlijk nieuwe content in de game zien; betaald of niet. Hoe het pad van Anthem en BioWare eruit gaat zien in de komende tijd is nog maar de vraag, maar we houden het natuurlijk in de gaten.

Goed, de XGN Doe Mee maakt een korte trip naar de wereld van de virtual reality (VR). Nintendo’s nieuwste knutselpakket, de Labo, heeft sinds kort een VR Kit waarmee enkele titels van het Japanse bedrijf in VR kunnen worden gespeeld. Denk hierbij aan Super Mario Odyssey en Breath of the Wild, al duurt het nog wel even voordat je in VR door die werelden kan dwalen. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Nintendo Labo VR?

De Nintendo Labo is een jaar geleden al uitgekomen voor de Nintendo Switch en toont aan hoe Nintendo zichzelf probeert te blijven uitdagen; nu is het met een bouwbare VR kit voor gamers zelf. Maar wat verwacht jij van de Nintendo Labo VR? Zal het een succes worden of is dit niet geschikt voor de Switch? En ga jij het kopen?

Een boel vragen weer, maar de XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie meningen! Laat het hieronder dan ook weten wat jij van de Nintendo Labo VR verwacht en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!