Wat verwacht jij van Spider-Man? - XGN Doe Mee

  April is daar en deze maand telt één van de grootste gamerelease van het jaar: God of War. Maar jullie verwachtingen over die titel stonden een tijdje geleden al centraal en daarom richt de XGN Doe Mee zich op de tweede helft van dit jaar met Spider-Man. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden vroegen wij om jullie favoriete RARE game. En wij zagen een scala aan titels voorbijkomen: Donkey Kong Country, Perfect Dark, GoldenEye 64 en nog tal van titels. Velen zullen het er wel mee eens zijn dat het Britse bedrijf haar hoogtepunten haalde in het Nintendo 64 tijdperk. Maar ook op de Gamecube zit, aldus Kalv, een hoogtepunt:

  Kalv – Level 5

  Waarschijnlijk ben ik de enige, maar ik heb hele goede herinneringen aan Star Fox Adventures op de Gamecube. Heerlijke Zelda kloon met best goede graphics voor de tijd. Jammer dat het verder weinig met Star Fox te maken heeft.

  Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij zag komen en wat natuurlijk ook logisch is: de warme herinneringen aan de RARE-games die je vroeger speelde en wat voor een impact dat op je had. Het is dan enigszins jammer dat RARE niet meer zo toonaangevend is als toentertijd.

  Goed, we gaan van de RARE-titels naar your friendly neighborhood Spider-Man! Afgelopen week werd namelijk de releasedatum van Spider-Man bekendgemaakt: vanaf 7 september slinger je door New York City met de superheld in Insomniac Games nieuwste titel. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Spider-Man?

  Spider-Man gooide vorig jaar hoge ogen bij de E3 en de verwachtingen voor de titel zijn dan ook hooggespannen. De XGN Doe Mee weet nog dat Spider-Man op de originele PlayStation ook goed werd ontvangen en velen hopen dat Insomniac Games titel elementen uit die game haalt. Maar verwacht jij van Spider-Man?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.